Skocz do zawartości
robi111

Kąpiel na golasa w krowim łajnie

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z zapowiedzią w dziale powitań zainteresowania masz nietypowe. Ponieważ nie ma forum o zanurzaniu się w krowim łajnie, nie mamy też takiego działu "nurzanie w krowim łajnie- wasze doświadczenia" to przeniosę ten temat do działu z ciekawostkami. To niestety nie jest BDSM, nie jest to również cuckold. To nawet nie jest seks. To chęć wykąpania się w krowim łajnie. Dla Twojej informacji, lokalnie- niektórzy Hindusi tak robią, zanurzają dzieci w krowim łajnie, jako coroczny rytuał aby oczyścić duszę i ciało.

Witam wiem o tym że w Indiach są takie praktyki  i jeszcze w Japonii tylko że tam w celach kosmetycznych a mi w marzeniach wydaje się bardzo podniecające ale nigdy nie sprawdzę tego  czy tak jest też w realu z powodów technicznych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez chwilę miałem wrażenie że nie traktujesz naszego forum poważnie, ale widać, myliłem się. Nie jestem nieomylny. Zatem przenoszę temat z powrotem do działu BDSM. Dziwna to bardzo forma, ale no my nie jesteśmy od oceny tego, co się komu podoba. Jesteśmy tak bardzo inni że to się po prostu nie mieści w głowie. Jest oczywiste że pisząc taki temat, narażasz się na docinki, dlatego technicznie do forumowiczów zwracam się, aby sobie darować takowe. Przyjmujemy Cię takim jakim jesteś.

Sem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wiem o tym że w Indiach są takie praktyki  i jeszcze w Japonii tylko że tam w celach kosmetycznych a mi w marzeniach wydaje się bardzo podniecające ale nigdy nie sprawdzę tego  czy tak jest też w realu z powodów technicznych.

Powody techniczne nie są przeszkodą. W nowoczesnych fermach mlecznych nawóz z krówek spływa do wielkich zbiorników z gnojowicą która potem wywożona jest na pola. Ale to dopiero wiosną. A teraz hajda ponurkować można i kraulem jeśli wola też da radę.

No dobra troszkę się pośmiałem ale myślałem że mnie już nic nie zaskoczy a tu proszę. Dla mnie max extremum była zoofilia ale każdy może mieć swoje  ekstremalne fantazje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

robi111 ciekawi mnie jakich doznań oczekujesz po tej kąpieli? Sądzę, że nie tylko o walory zapachowe chodzi. Popraw mnie jeśli się mylę ale czy to ma jakiś związek z upokorzeniem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powody techniczne nie są przeszkodą. W nowoczesnych fermach mlecznych nawóz z krówek spływa do wielkich zbiorników z gnojowicą która potem wywożona jest na pola. Ale to dopiero wiosną. A teraz hajda ponurkować można i kraulem jeśli wola też da radę.

No dobra troszkę się pośmiałem ale myślałem że mnie już nic nie zaskoczy a tu proszę. Dla mnie max extremum była zoofilia ale każdy może mieć swoje  ekstremalne fantazje.

No tak ale gdzie znaleźć takie miejsce musi też być stawek czy choćby strumyk z czystą wodą by można było się wykąpać w czystej wodzie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale gdzie znaleźć takie miejsce musi też być stawek czy choćby strumyk z czystą wodą by można było się wykąpać w czystej wodzie.

Najprostsza metoda

dwa baseny firmy intex (do nabycia w auchan zapewne :), w jednym łajno, w drugim woda

dla chcącego nic trudnego, na pewno znajdzie się rolnik czy inny łajna dostawca, który z ciekawości albo symboliczną kwotę pozwoli Ci na jego polu (no ewentualnie parawanów plażowych użyjesz) się spełnić

nie ma co z tego robić zagadnienia i o łajnie tworzyć mega tematu ... wg mnie to jest do zrobienia jak się NAPRAWDĘ o tym marzy

(jeśli w pojedynkę)

bo jeśli z KIMŚ to faktycznie może być trudne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

robi111 ciekawi mnie jakich doznań oczekujesz po tej kąpieli? Sądzę, że nie tylko o walory zapachowe chodzi. Popraw mnie jeśli się mylę ale czy to ma jakiś związek z upokorzeniem?

Spodziewam się raczej oprócz doznań zapachowych i przyjemnego łaskotania po ciele  przede wszystkim doznań emocjonalnych nie wiem jak to opisać ale chodzi oto że siedzę całkiem nagi w gnojówce na myśl o tym aż serduszko mocniej bije i  praczek staje na baczność, oczywiście w realu może być całkiem coś przeciwnego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najprostsza metoda

dwa baseny firmy intex (do nabycia w auchan zapewne :), w jednym łajno, w drugim woda

dla chcącego nic trudnego, na pewno znajdzie się rolnik czy inny łajna dostawca, który z ciekawości albo symboliczną kwotę pozwoli Ci na jego polu (no ewentualnie parawanów plażowych użyjesz) się spełnić

nie ma co z tego robić zagadnienia i o łajnie tworzyć mega tematu ... wg mnie to jest do zrobienia jak się NAPRAWDĘ o tym marzy

(jeśli w pojedynkę)

bo jeśli z KIMŚ to faktycznie może być trudne

Łatwo powiedzieć ale gdzie znaleźć w kraju  rolnika na tyle tolerancyjnego gdzie najmniejsza odchyłka od normy jest traktowana jak zboczenie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...