Skocz do zawartości
robi111

Kąpiel na golasa w krowim łajnie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Jednym z moich nietypowych marzeń jest wykąpać się na golasa w krowim łajnie, jakiś zbiornik basen, wanna, myśl o tym jest niezwykle podniecająca i teraz jestem ciekaw czy ktoś coś takiego próbował, czy w realu też było by to przyjemne i podniecające jak w marzeniach.

post-20788-0-72232200-1476516919_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz ja całkiem poważnie.

Zostawcie te marzenia w spokoju. Każdy ma swoje. I ma prawdo do ich wypowiadania.

Komuś sama zk wydaje się ekstremalna.

A czymże jest powyższe marzenie? Kolejnym ekstremum. Może dla wielu abstrakcyjne, ale nie wiemy ile osób może mieć tak niszowe pragnienia.

Pozwólcie Człowiekowi się otworzyć. Ja tam naprawdę jestem ciekawa ludzkiej natury. I tych granic własnych i cudzych...

Jak ma niby znaleźć podobnych sobie? 

PS. dopiero co w minionym tygodniu ze znajomymi (tymi spoza zk) właśnie o takich osobach z takimi fantazjami rozmawialiśmy, są istnieją i może się spełniają

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zostawcie te marzenia w spokoju. Każdy ma swoje. I ma prawdo do ich wypowiadania. Komuś sama zk wydaje się ekstremalna. A czymże jest powyższe marzenie? Kolejnym ekstremum. Może dla wielu abstrakcyjne, ale nie wiemy ile osób może mieć tak niszowe pragnienia. Pozwólcie Człowiekowi się otworzyć. Ja tam naprawdę jestem ciekawa ludzkiej natury. I tych granic własnych i cudzych... Jak ma niby znaleźć podobnych sobie?

Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami.

Robi, nikogo takiego nie znam. Zdarzało mi się jedynie spotykać ludzi, których kręci scat w "ludzkim" wykonaniu. ;)

No ale w sumie - przecież z Japonii przyszła moda na maseczki (do twarzy!) z jaskółczych odchodów, czemu ochoczo poddały się bogate klientki Hollywood. Tylko pobudki chyba nieco inne. ;)

Natomiast nie sugerowałabym się społecznym poparciem bądź odrzuceniem owego pomysłu. Gdybyśmy się tym wszyscy kierowali - raczej nie byłoby tego forum. W końcu nieczęsto ludzie swobodnie opowiadają o swoich upodobaniach, szczególnie tego typu jak Twoje, czy cuckold, itd., itp. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, wszystko pięknie, ale dlaczego tego typu pragnienia pojawiają się w dziale BDSM?  :blink:  

Tego akurat nie umiem zrozumieć. :wacko:

Może warto było by utworzyć nowy dział, np "extremalne doznania" czy cóś podobnego, bo akurat kąpiel w krowim łajnie to chyba nawet nie nisza BDSM, no nie wiem.......... :splashface:

Co do otwierania się, jestem jak najbardziej za, bo jestem wróg Hipokryzji :zly:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może warto było by utworzyć nowy dział, np "extremalne doznania" czy cóś podobnego, bo akurat kąpiel w krowim łajnie to chyba nawet nie nisza BDSM

To może być BDSM.

BDSM to nie tylko pejcze i kajdanki. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może być BDSM. BDSM to nie tylko pejcze i kajdanki.

no tak........w tym ujęciu to całe nasze życie to BDSM :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wykąpać się na golasa w krowim łajnie

Zgodnie z zapowiedzią w dziale powitań zainteresowania masz nietypowe. Ponieważ nie ma forum o zanurzaniu się w krowim łajnie, nie mamy też takiego działu "nurzanie w krowim łajnie- wasze doświadczenia" to przeniosę ten temat do działu z ciekawostkami. To niestety nie jest BDSM, nie jest to również cuckold. To nawet nie jest seks. To chęć wykąpania się w krowim łajnie. Dla Twojej informacji, lokalnie- niektórzy Hindusi tak robią, zanurzają dzieci w krowim łajnie, jako coroczny rytuał aby oczyścić duszę i ciało.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To niestety nie jest BDSM

Jest, jest, ale... no ok., niech będzie, że ciekawostka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...