Skocz do zawartości
Zouza

Arogancki/a, a pociągający/a

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie przebiega granica pomiędzy arogancją, a pewnością siebie, przekonaniem o własnej wartości?

Czy partner/ka, który/a wydał/a Wam się arogancki/a mógł/mogła wydawać się pociągająca/y? Czy w grę wchodził wyłącznie seks i podniety wzrokowe, czy inne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z doświadczenia wiem, oczywiście nie mowa tutaj o cuckoldzie tylko o życiu codziennym mam racje Zuza? kobiety wola (przynajmniej te ok 20-23 lat właśnie aroganckich, nie do końca ich szanujacych powiedziałbym nawet bez szczelnych drani od tych do rany przyłóż... takie czasy, niestety.

Pewność siebie nie ma nic wspólnego z arogancją, pewność siebie widać nie trzeba jej przedstawiać za pomocą słowną po prostu zachowanie człowieka okazuje jego pewność.

A arogancja jest przeciwieństwem tego i tak na prawdę człowiek arogancji na silę próbuje się dowartościować udając że jest kimś "lepszym"

Nie wiem czy zrozumiecie mój przekaz ale pisałem to jednym tchem własnymi słowami i własnym rozumowaniem :klaszcze:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W cuckoldzie raczej wymagany jest szacunek i dżentelmeństwo w stosunku do hotki a arogancki typ faceta raczej nie okaże tego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Często tęsknimy za tym czego nie mamy.

Znam dziewczyny , które mają świetnych mężów, dobrych ojców, poukładanych zawodowo, szanujących swoje żony, a marzą o aroganckim niedogolonym gościu, który nie będzie pytał o zdanie rzuci na podłogę i zerżnie.

Znam też w drugą stronę, dziewczyny, które powychodziły za mąż , za typ macho zaczynają tęsknić za czułością i delikatnością.

W cuckoldzie raczej wymagany jest szacunek i dżentelmeństwo w stosunku do hotki a arogancki typ faceta raczej nie okaże tego

Uwzględniając powyższe sądzę, że to zależy od tego kogo szuka hotka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę powiedzieć tylko o sobie.

Nie szukam troglodyty zaciągającego mnie za włosy do jaskini. Kiedy sama do niej wejdę może być różnie. :klaszcze:

Adam, przeciągasz mnie na złą stronę. :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek robcio

Hmmm...

A ja odnoszę wrażenie, że moją żonę bardziej pociągali faceci aroganccy i wulgarni niż mili dżentelmeni....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wspomniałam - mogę mówić wyłącznie za siebie i podam taki przykład. chociaż może nie zacytuję dosłownie.

Arogancki facet to dla mnie taki, który zaczyna ze mną rozmowę, usiłując nawiązać ze mną jakikolwiek kontakt następująco:

"Cześć bejbej, chcę się z tobą spotkać w piątek o 20. Jestem świetnym kochankiem. Wyliżę ci cipę i wyrucham".

Na moją odmowę w najlepszym wypadku jest odpowiedź "żałuj", a często lecą obelgi.

Dla mnie taki facet jest arogancki i nie widzę żadnej możliwości spotkania się.

Co innego, jeśli nawiązuję z facetem kontakt. Prowadzimy normalną konwersację. Oczywiście możemy porozmawiać również o naszych upodobaniach seksualnych, ale bardzo ogólnikowo i rozmowa nie może ograniczać się wyłącznie do tego.

Jeżeli już się spotkaliśmy i przypadliśmy sobie do gustu, to oczywiście możliwa jest ostrzejsza rozmowa, ale też kiedy oboje mamy na taką ochotę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to brzmi ciekawie bo ja uważam że jestem arogantem ale z cześć bejbej nigdy bym nie dał rady wyskoczyć he he

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...