Skocz do zawartości
Jackus411

Szukamy wspólnego kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, proszę przeczytać to ogłoszenie do końca i ze zrozumieniem. Szukamy z żoną kochanka dla nas obojga, dlatego preferowani są panowie Bi. Szukamy pana powyżej 45-47lat ( panowie młodsi, nawet nie próbujcie bo nic z tego nie będzie), dyspozycyjnego, chętnie z miejscem do spotkań (przynajmniej na początek). Nie chodzi nam o super jebakę tylko o normalnego faceta z którym po za dobrą zabawą w łóżku można porozmawiać przed lub po. Ostateczny głos w wyborze kochanka ma żona!!!

Teraz coś o nas:

Jesteśmy małżeństwem 50-cio laków. Żona jest trochę puszysta, ja mam lekki brzuch. Żona lubi długie pieszczoty oralne, nie lubi natomiast spermy. Mieszkamy na Woli Suchackiej i najchętniej poznalibyśmy kogoś z okolic. Szukamy pana dyspozycyjnego, bo ja jestem tylko okresowo w domu – taka praca. Ja jestem uniwersalny (– ci co są e temacie to będą wiedzieć o co chodzi). Uprzedzam pytanie – aktualnie spotykamy się wyłącznie razem. Chyba że ktoś będzie chciał się spotkać mm. Jeśli ktoś podpasuje mojej Pani to temat spotkań sam na sam pozostaje otwarty - w przyszłości. To tyle po krótce, wszystko wyjdzie na ewentualnej „zapoznawczej kawie”.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...