Skocz do zawartości
Xavery

Gdybym mógł być KOBIETĄ jeden dzień :) A co :)

Rekomendowane odpowiedzi

A co to brafitterka jest? :-o  I czemu to macanie miało by być takie straszliwe?

Znowu nowe pojęcie, ale przynajmniej mogę się domyślić znaczenia  :-P

A choć stan może wymaga współczucia, to pomysł na leczenie bardzo mi się podoba...

Jednak ten co napisał o Wenus i Marsie chyba wiedział co pisze  :-P

Brafitterka to taka pani, która wie jak dopasować stanik do piersi i robi ci z nich cuda. Przestajesz chodzić z obwisłymi w za dużym staniku albo z podwójnym baleronikiem z wylewającego się za małego, masz krągłe a nie płaskie od złego modelu etc. Coś tak jakbyś miał specjalistę od dopierania takich gatek, żeby zawsze wyglądało że masz dużego, sprawnego a pośladki krągłe :lach:

W sumie dziwi mnie że nie ma brafitterów. Pomyśl-cały dzień oglądasz cycki i jeszcze Ci za to płacą.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Być kobietą, być kobietą - marzę ciągle będąc dzieckiem, 

być kobietą, bo kobiety są występne i zdradzieckie... 
Być kobietą, być kobietą - oszukiwać, dręczyć, zdradzać 
nawet, gdyby komuś miało to przeszkadzać. 

Ach, kobietą być nareszcie, a najczęściej o tym marzę, 
kiedy piorę ci koszule albo... naleśniki smażę... 

I cały urok poszedł w pizdu. Na chu...a nam to Panowie???

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawiązując do kilku wątków w temacie.

Kiedyś skończyłam podstawy charakteryzacji scenicznej, przycięłam włosy na jeża, zrobiłam sobie charakteryzacją zarost na twarzy, skorzystałam z dobrodziejstw bandaża elastycznego, ubrałam podkoszulek, szerokie spodnie i zafundowałam sobie popołudnie w domu w roli dragkinga.

Zabawne, ciekawe, fajnie byłoby to powtórzyć dla samej zabawy bez podtekstów. Człowiek w przebraniu zmienia od razu postawę, sposób poruszania się, mówienia. Fajnie było widzieć te zmiany i mieć z nich zarówno zabawę, jak i wyciągać ciekawe wnioski.

Ale fajnie jest być kobietą. Fajnie przeturlać się po pościeli wciągając ją między nogi a piersi, czuć jak te wszystkie krągłości wpasowują się w miękki materiał. Wciągać delikatny i cieniutki materiał pończoch na nogi. Mieć takie delikatne dłonie, lekkie gesty. Generalnie jak myślę o swoim doznawaniu tego, co nazywam kobiecością, to wszystko kojarzy mi się z eterycznością, lekkością i odczuwaniem każdego żywiołu każdym milimetrem skóry, jakby się samemu z nich było stworzonym, ale też z tym całym seksem, kuszeniem, ogniem. Biegać boso w krotkiej sukience po rozgrzanej ziemi....cudowne uczucie. 

Aż mi się przypomniało poniższe. Uwielbiam na nią patrzeć.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest straszny eksperyment myślowy dla mnie bo stwierdziłem że za bardzo myślałbym jak kobieta..... no  więc oczywiście chęci by poszły w stronę jakiejś szybkiej przygody seksualnej ale..... ten pewnie by mi się nie podobał, ten miałby brzuszek, ten jest cholernie wulgarny i prymitywny, ten by i śmierdział fajkami, tamten by się nie mył, z tym bym przecież się nie puścił bo cholernie bezczelny jest i tak bym wybrzydzał i wybrzydzał aż.... skończył by mi się dzień jako kobieta i doszedłbym do wniosku że.... nie ma fajnych facetów ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest straszny eksperyment myślowy dla mnie bo stwierdziłem że za bardzo myślałbym jak kobieta

i niech ktoś powie, że bycie kobietą to bułka z masłem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym jednak był kobieta....balbym się że bym zwariował od tego w głowie bzzzzz bzzzzz bzzzzz

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no widzisz a my żyjemy i żyć dajemy :lach:

dopiero po napisaniu tego zdania zobaczyłam jegi rubaszną drugą "twarz"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Połączył bym przyjemne z pożytecznym, dodal seks ogłoszenie i zarobil troche kasy w przyjemny sposób;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...