Skocz do zawartości
Xavery

Gdybym mógł być KOBIETĄ jeden dzień :) A co :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja gdybym przez jeden dzień był kobieta to dalbym sie wygrzmocic w kakao.

Wiem wiem teraz też moge to zrobić ale przecież nie jestem pedziem!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gdybym przez jeden dzień był kobieta to dalbym sie wygrzmocic w kakao.

Wiem wiem teraz też moge to zrobić ale przecież nie jestem pedziem!

Pańcio: Doktorku dorzuć do tego jeszcze bzykanko w cipke i spust do buzi i będziesz miał kompleksowo :D wszystkie dziurki zaliczone :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zdecydowanie dałbym się wydymać w obie dziurki i mogłAbym to zrobić bez obawy że ktoś nazwie mnie gejem :). O lodach nie wspomnę!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

współczuję.... :lach:

nie pamiętasz, że krowa która dużo ryczy to mało mleka daje?! :facepalm:

A ja Iko wlasnie taka krowa jestem:) uwielbiam gadac o seksie i dowcipkowac, wplatac w moje wypowiedzi seksualne domysly a ruchaczem jestem naprawde zajebistym. I tego pewny jestem jak i moja zona to potwierdza. Wiecie 2-3 ruchy i worek suchy:D Mysle ze jestem wyjatkiem od reguly jesli chodzi o ryczace krowy:)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie 2-3 ruchy i worek suchy:D 

Kolego, jeśli 2-3 ruchy to dowód na jakość to chętnie poznam panie, które z takiej zajebistości będą zadowolone ;P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Malze.. wiem ze mozna nie pamietac moich wypowiedzi z innych tematow. Ale trzeba tez odroznic troche real od zartow:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks z inną kobietą oczywiście w pończoszkach i seksownej bieliźnie. 

Marcin

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Malze.. wiem ze mozna nie pamietac moich wypowiedzi z innych tematow. Ale trzeba tez odroznic troche real od zartow:)

aaa chyba że tak, to będę już od teraz trochę pamiętać ... a Ciebie proszę byś moją odpowiedź wcześniej też traktował z przymrużeniem ... no bo chyba nie na poważnie ? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym był kobietą jeden dzień, to pewnie wszyscy powiedzieliby: "Co za walnięta pinda i do tego ze szpetną gębą!!!!!! :lach:

A tak na serio to chciałbym przeżyć ten nawał myśli, które mają np. w tym samym czasie myślęc o tym, że:

- oczko mi puściło w pończosze

- Kowalska z roboty ubrała się tandetnie jak ostatnia zdzira

- dzisiaj na obiad zrobię Zenkowi schabowego bo zasłużył

- mam za dużą dupę i musze odstawić czekoladki

- ale ten mój szef to kawał chuja, choć jest fajnie ubrany i ladnie pachnie

etc. 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym był kobietą jeden dzień, to pewnie wszyscy powiedzieliby: "Co za walnięta pinda i do tego ze szpetną gębą!!!!!! :lach:

A tak na serio to chciałbym przeżyć ten nawał myśli, które mają np. w tym samym czasie myślęc o tym, że:

- oczko mi puściło w pończosze

- Kowalska z roboty ubrała się tandetnie jak ostatnia zdzira

- dzisiaj na obiad zrobię Zenkowi schabowego bo zasłużył

- mam za dużą dupę i musze odstawić czekoladki

- ale ten mój szef to kawał chuja, choć jest fajnie ubrany i ladnie pachnie

etc. 

- i schab w Lidlu jest dziś po 14,99. Ale tylko dziś!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...