Skocz do zawartości
Xavery

Gdybym mógł być KOBIETĄ jeden dzień :) A co :)

Rekomendowane odpowiedzi

Połączył bym przyjemne z pożytecznym, dodal seks ogłoszenie i zarobil troche kasy w przyjemny sposób;)

Ale mógłbyś to zrobić nawet teraz, wystawić tyłek za kasę, nie zamieniając się w kobietę na jeden dzień. Ciekawe jak duży miałbyś przebieg ;) 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mógłbyś to zrobić nawet teraz, wystawić tyłek za kasę, nie zamieniając się w kobietę na jeden dzień. Ciekawe jak duży miałbyś przebieg ;)

Po przeczytaniu Twojego posta doszła do mnie pewna myśl, można by powiedzieć że wpadła do odpowiedniego pudełka, szuflady hihihi

A mianowicie, sporo facetów pisze że gdyby mogło być 1 dzień....zostaliby dziwką.

Z jednej strony fajnie, a z drugiej takie słabe to jakoś. Bo jakby tak sie serio zastanowić, to mało kto miałby jednak na to odwagę hihihi a druga sprawa ... smutne że bycie kobietą wiele osób utożsamia z kurestwem

Może to dość spory skrót myślowy Ale tak mi się ponasuwało...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ... smutne że bycie kobietą wiele osób utożsamia z kurestwem

Może to dość spory skrót myślowy Ale tak mi się ponasuwało...

Kurestwo może zaistnieć tylko dlatego , że są skłonni zapłacić (nie tylko swoim ciałem swoją żądzą), a dlaczego - 1. bo ma potrzebę 2. bo dużo więcej jest chętnych po jednej stronie niż drugiej.

I właśnie tego drugiego zazdroszczę kobietom, że maja tak wielkie możliwości skorzystania, a zapłata jest tu jeszcze jednym argumentem, że drugiej stronie zleży, ma motywację, potrzebę.

Argument, że można by zahandlować własnym tyłkiem, hmm, prawda, tylko klient też byłby facetem, a do tego trzeba mieć predyspozycje, by mieć przyjemność. Po prawdzei gejom też zazdroszczę, ale nijak mi pożądać faceta.

ON.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwole sobie zscytowac co bardziej jaskrawych przedmowcow i nieco skomentowac, zanim podam moj punkt widzenia :

Ja bym chciał(a) tego dnia poznać przyjemność kilku orgazmów różnego typu. I pewnie by mi się spodobało, tym bardziej, że kobiecy orgazm trwa o wiele dłużej niż męski. 

Kobiety mogą bowiem zaznać kilku różnych rodzajów orgazmu - sutkowy, pochwowy, łechtaczkowy; a faceci tylko jeden - chujowy.

Pewnie zwyczajnie ruchałbym się tego dnia na potęgę :P

Problem w tym kolego ze do tanga trzeba dwojga i zeby przezyc te wszystkie orgazmy to musial bys chyba jakiegos supermena spotkac zeby to z toba ogarnol w jeden dzien, tym bardziej ze bedzie musial jeszcze trafic w odpowiedni nastroj ktory by ci sie co chwile zmienial

Po za tym faceci maja w zanadrzu do przezywania po za hujowym orgazmem jeszcze jakis, pozwole go sobie nazwac " do dupnym "

Ja spróbował bym z kobieta, z murzynem, z dwoma na raz, gang bang, bukkake, zdradzał  bym męża z szefem i robił loda kolegom po pijaku i był stópkowa domina dla męża i chciał zostac zgwałcony

Kolega zawsze mozesz zrobic loda po pijaku , a co do gwaltu to w przypadku mezczyzn tez kwestia dosc otwarta

Gdybym był kobietą jeden dzień, to zostałabym lesbijką. Nie ma innej opcji.

Tutaj musze sie zgodzic, jestem hetero, i nie wyobrazam sobie jak mogli by mnie podniecac mezczyzni, mysle ze by sie to nie zmienilo nawet przy zmianie wlasnego ciala, ale pewny nie jestem

A ja będąc kobietą przez jeden dzień skusiłbym wszystkich wychwalających się kolesi z mojego otoczenia jakimi to są kozakami w łóżku aby sprawdzić czy rzeczywiście prawdą jest, że są tacy zajebiści jak opowiadają....

I dopiero bys zrozumial dlaczego niekture kobiety ( ktore nie mialy przyjemnosci zaznac przyjemnosci z sexu ) nienawidza sexu i uwazaja to za zlo konieczne...

Gangbang w klimatach soft bdsm

Mysle ze jagbys sie zakrecil w odpowiednim srodowisku to nie potrzebujesz do tego sie zmieniac w kobiete, a przezycie bylo by porownywalne

Kolego, jeśli 2-3 ruchy to dowód na jakość to chętnie poznam panie, które z takiej zajebistości będą zadowolone ;P

Oj tak, niektore moga byc zadowolone ze maja szubko temat z glowy

Gdybym był kobietą jeden dzień, to pewnie wszyscy powiedzieliby: "Co za walnięta pinda i do tego ze szpetną gębą!!!!!! :lach:

A tak na serio to chciałbym przeżyć ten nawał myśli, które mają np. w tym samym czasie myślęc o tym, że:

- oczko mi puściło w pończosze

- Kowalska z roboty ubrała się tandetnie jak ostatnia zdzira

- dzisiaj na obiad zrobię Zenkowi schabowego bo zasłużył

- mam za dużą dupę i musze odstawić czekoladki

- ale ten mój szef to kawał chuja, choć jest fajnie ubrany i ladnie pachnie

etc.

O tak, to bym chcial przezyc, ta wielowadkowosc myslenia, zawsze mnie fascynowalo jak to dziala...

To jest straszny eksperyment myślowy dla mnie bo stwierdziłem że za bardzo myślałbym jak kobieta..... no  więc oczywiście chęci by poszły w stronę jakiejś szybkiej przygody seksualnej ale..... ten pewnie by mi się nie podobał, ten miałby brzuszek, ten jest cholernie wulgarny i prymitywny, ten by i śmierdział fajkami, tamten by się nie mył, z tym bym przecież się nie puścił bo cholernie bezczelny jest i tak bym wybrzydzał i wybrzydzał aż.... skończył by mi się dzień jako kobieta i doszedłbym do wniosku że.... nie ma fajnych facetów ;)

Mysle ze jest to dosc prawdopodobne...

Połączył bym przyjemne z pożytecznym, dodal seks ogłoszenie i zarobil troche kasy w przyjemny sposób;)

To mozesz zrobic zawsze, ale bedac kobieta nie koniecznie to musi byc tak jak myslisz, bardziej prawdopodobne jednak jest ze na czyms szybkim nie przyjemnym zarobisz sporo kasy zeby sobie cos kupic i to zrekompensowac...

Wiem, wiem pojechalem troche po bandzie, ale na swoje usprawiedliwienie napisze ze rozbawil mnie ten watek i troche rozczarowal punkt widzenia mezczyzn.... W przewazajacej wiekszosci plytko, sexualnie, i w strone szastania wlasnym cialem... Zastanawiajace jest dlaczego w ciele meskim nie zachowuja sie panowie tak jak chcieli by sie zachowac w ciele kobiety?

A teraz czas na moje zdanie w temacie. Nie mam pojecia co bym zrobil i ciezko mi to sobie wyobrazic, ale na pewno bylo by tonprzezycie na poziomie emocjonalnym bardziej niz na poziomie fizycznym. Mysle ze ta nowa fizycznosc otworzyla by zupelnie nowe sposoby myslenia u mnie...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

B. Ja gdybym mógł być jeden dzień kobietą, dał bym pozwolenie na wyjazdy na wszystkie mecze, dbałbym aby zawsze piwo było odpowiednio schłodzone.

A tak z codziennych rzeczy, żeby zawsze rano przy sedesie, była świeża gazeta sportowa

A i najważniejsza. Jakby mąż wyjeżdżał na mecz to nie dzwoniłabym codziennie z kontrolą.....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

B. Ja gdybym mógł być jeden dzień kobietą, dał bym pozwolenie na wyjazdy na wszystkie mecze, dbałbym aby zawsze piwo było odpowiednio schłodzone.

A tak z codziennych rzeczy, żeby zawsze rano przy sedesie, była świeża gazeta sportowa

A i najważniejsza. Jakby mąż wyjeżdżał na mecz to nie dzwoniłabym codziennie z kontrolą.....

Pani: B. pomarzyć możesz, marzenia nic nie kosztują :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Argument, że można by zahandlować własnym tyłkiem, hmm, prawda, tylko klient też byłby facetem, a do tego trzeba mieć predyspozycje, by mieć przyjemność.

Skądże znowu?!!!

Mało tego - męskie prostytutki zarabiają znacznie lepiej niż kobiety, w porównywalnej  klasie. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mógł być kobietą jeden dzień, to...

To chciałbym spróbować w seksie wszystkiego, wszelkich pozycji, rodzajów, smaków, płci, zabaw i doznań, żeby potem wiedzieć, jak doskonale pieścić kobietę, wiedzieć, co jej sprawia największą przyjemność. Czuć tak jak kobieta, ale nie tylko fizycznie, ale też na co zwraca uwagę, co się podoba a co nie. Myśleć jak kobieta. A ponieważ ten eksperyment zająłby mi sporo czasu, to na inne sprawy (shopping, kosmetyczki, solaria, plotkowanie itp) raczej zabrakłoby mi jak to kobiecie czasu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mógł być kobietą jeden dzień, to...

To chciałbym spróbować w seksie wszystkiego, wszelkich pozycji, rodzajów, smaków, płci, zabaw i doznań, żeby potem wiedzieć, jak doskonale pieścić kobietę, wiedzieć, co jej sprawia największą przyjemność. Czuć tak jak kobieta, ale nie tylko fizycznie, ale też na co zwraca uwagę, co się podoba a co nie. Myśleć jak kobieta. A ponieważ ten eksperyment zająłby mi sporo czasu, to na inne sprawy (shopping, kosmetyczki, solaria, plotkowanie itp) raczej zabrakłoby mi jak to kobiecie czasu.

A ja znowu sceptycznie, po pierwsze musiał bys trafic na takich mezczyzn ktorzy by ci to pokazali, by potrafili ci to zafundowac do przezycia, bo najwiekszy problem w tym ze przyjemnosc kobiety jest zalerzna od mezczyzn i to nie tylko ze wzgledu na ich umiejetnosci, ale na to jak wygladaja i jak sie zachowuja, a nawet zależne od tego jak ci mezczyzni zachowuja sie w stosunku do innych kobiet i mezczyzn. Mysle ze będąc kobieta najpierw to bys musial zrozumiec i ogarnac.

Po drugie kobiety sa ruzne, i w ruzny sposub doznaja przyjemnosci z sexu, jedna lubi bardziej delikatnie a dla innej to wtedy wogule nic nie czuc, jedna sie potrafi podniecic przy glebokim gardle i chciec jeszcze wiecej a sla innej wsuniecie delikatnie w usta to juz jest szczyt mozliwosci po ktorym przekroczeniu wychodzi ze strefy komfortu, a po za strefa komfortu ciezko o przyjemnosc. Mialbys mozliwosc sprawdzic jedynie punkt widzenia tylko jednej kobiety nie ich wszystkich... A i tak jeden dzien to za malo bo to zalerzy ktory to dzien cyklu...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: B. pomarzyć możesz, marzenia nic nie kosztują :D

B. Nieprawda, Ty wiesz ile mnie to kosztuje? :->

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...