Skocz do zawartości
Xavery

Gdybym mógł być KOBIETĄ jeden dzień :) A co :)

Rekomendowane odpowiedzi

Żaden nie chciałby mieć okresu, albo urodzić?

Nooo ej co to ma znaczyc. Jakies tu mi bedzie miksy wprowadzac hahagaha

Jesteś kobietą to co nam tu mieszasz w szufladkach :-) :-) :-) :-) :-)

...ale bycia matką tez chcialbym doznac ...

Ps. Nie wiem czy nadal jesteś, byłaś kobieta Kiedy Cię widziałem ostatni raz hihihi

Chciałbym sie puszczać. Dawaaaaalbym dupy na prawo i lewo. Mezowi doprawiałbym rogi non stop hehehe

Swoja droga czytam wszystkie wpisy i mam non stop usmiech na mordce :-) :-) :-)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Voo. A ja za cholerę nie chciałbym być kobietą. Lubię swoją...pałkę :) I uwielbiam grzebać w motocyklach i autach. Oraz wyznawać zasadę trzech kolorów-fajny, pedalski i chujowy :) Dzień bez tego-dniem straconym.

Ooooooooo... Dzięki za ten wpis. Reszta jest taka monotematyczna :cry:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znając moje szczęście to ta zmiana płci by nastąpiła w czasie okresu.No huj bombki strzelił cipka bym się nie pobawil pewnie stworca by zapomniał mi fajnych piersi dać. I co jedynie bym focha strzelił i odliczal godziny do powrotu by stać się facetem.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znając moje szczęście to ta zmiana płci by nastąpiła w czasie okresu.No huj bombki strzelił cipka bym się nie pobawil pewnie stworca by zapomniał mi fajnych piersi dać

A do tego jeszcze przemiana nastąpiłaby w Pakistanie...

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rodziłam tylko 5 godzin :-D a okres jeden dzień mieć im wystarczy

nastepnym razem zapraszam na ogledziny bysmy oboje mieli pewnosc - baba czy chlop :P

Wyzwanie przyjęte :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prowokować, nakręcać facetów

oj zdecydowanie to zawsze strasznie mnie kręciło....i jak byłam piękna i młoda robiłam to przy każdej okazji

patrzeć jak koleś się "ślini" ahhhh....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następnie to bym stanął przed szafą i powiedział ,,że nie mam się w co ubrać" po czym jak juz sie ubiorę to stanę przed lustrem i jeszcze pięć razy przed wyjściem będę się przebierać, bo jak zwykle nic nie pasuje i nie leży jak powinno.

Tego tez nie ogarniam hehehe

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Voo. A ja za cholerę nie chciałbym być kobietą. Lubię swoją...pałkę :) I uwielbiam grzebać w motocyklach i autach. Oraz wyznawać zasadę trzech kolorów-fajny, pedalski i chujowy :) Dzień bez tego-dniem straconym.

Ale wtedy też mógłbyś grzebać w tej całej maszynerii, a w dodatku mieć mnogość pałek. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uwielbiam Cię;-) to się nazywa zrozumieć kobietę;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...