Skocz do zawartości
Xavery

Gdybym mógł być KOBIETĄ jeden dzień :) A co :)

Rekomendowane odpowiedzi

My koledzy gorsi być nie możemy przecież !!!

Taki temat tematem obowiązkowym rzecz jasna na forum być musi w konfrontacji z bliźniaczym szanowne Pani Zouzy :D

Ja to chciałbym mieć cipke ... i się nią bawiiiić i bawić .... i bawić .... ale kur... minetki bym sobie nie zrobił :(

Zapraszam do dyskusji :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My koledzy gorsi być nie możemy przecież !!!

Taki temat tematem obowiązkowym rzecz jasna na forum być musi w konfrontacji z bliźniaczym szanowne Pani Zouzy :D

Ja to chciałbym mieć cipke ... i się nią bawiiiić i bawić .... i bawić .... ale kur... minetki bym sobie nie zrobił :(

Zapraszam do dyskusji :)

Mnie już zżera ciekawość jakie to pragnienia się pojawią. Przebieram nóżkami ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie już zżera ciekawość jakie to pragnienia się pojawią. Przebieram nóżkami ;)

nie Ty jedna :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobienie loda i seks z facetem hyhy. I na pewno damskie prysznice na basenie:)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cały dzień bawiłbym się swoimi cyckami... sorry ale szczerze taka pierwsza myśl :P Raczej zmarnowałbym szanse głębszego poznania zmysłowego świata kobiet :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

będąc kobietą znałbym wszystkie kolory i odcienie bez szukania w google co to np. fuksja...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- może bym zrozumiał na chuj noszę 5 kilogramową torebkę z trylionem niepotrzebnych pierdół, skoro i tak jej nie otwieram od rana do wieczora

- może bym zrozumiał czemu wkurwiam się, cieszę, płaczę i śmieję na zmianę przez cały dzień w cyklach pięciominutowych

- może bym zakumał po kiego grzyba mi pod prysznicem 6 różnych szamponów, 3 odżywki, 4 żele, 3 szczoteczki, 2 gąbeczki i 4 różne maszynki do golenia (właśnie przeliczyłem)

W międzyczasie:

- nauczyłbym podcierać tyłek w drugą stronę

- chodzić na szpilkach

Z rzeczy bardziej głębokich:

- chciałbym zrozumieć co kobiety widzą w takich trollach jak my i czemu się potrafią w takim zakochać (co mnie nurtuje od lat) :)

• Lubię 25

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruchałbym się z kim popadnie i zdradzał straszliwie przez cały dzień. Wybrałbym się też w dowolną podróż pociągiem dokądkolwiek tylko po to, by cały czas robić ten numer z bagażem (torbę wyładowałbym cegłami)  "czy mógłby mi pan wrzucić bagaż na górę?" "Oooo dziękuję jaki pan jest silny". Zatrudniłbym się też we wszystkich biedronkach w mieście na kasie, a na drugi dzień bym nie przyszedł do roboty bo już by mnie odmieniło na faceta. Cały czas macałbym się po cyckach i po cipie.

• Lubię 20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...