Skocz do zawartości
Zouza

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, vol. 2 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

To ja bym chciała jeszcze poznać męskie myśli, gdy kobieta wykręca aferkę której mężczyzna nie ogarnia :)

Iko no jakie myśli, człowiek zastanawia się po prostu jak długo i co jeszcze............................... i robi swoje ;)

Jakbym była facetem, spróbowałabym wykonać te wszystkie domowe obowiązki typu zmywanie, sprzątanie, obiad itp., o które prosi mnie żona (czyli ja) i przekonałabym się czy naprawdę tak trudno robić kilka rzeczy jednocześnie?

no ba i sama byś się przekonała, że facet tego nie jest wstanie zrobić.

u faceta otwarta jest jedna szufladka, jak ja załatwi przechodzi do następnej, logiczne

przecież nie można podczas sexu, grać w szachy ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyszek a probowales? Taki skrot gry w szachy podczas seksu. Czasem walisz konia a czasem posuwasz krolowa:)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wole posuwac krolowa:)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- wysikałabym swoje imię na murze.

- wdałabym się w bójkę (pod warunkiem, że byłabym dobrze zbudowanym facetem)

- podjęłabym próbę zrozumienia co mówi moja żona

- zażyczyłabym sobie loda w wariancie z finałem w ustach i na twarz

- onanizowałabym się

- na koniec dnia seks, koniecznie z analem.

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: leżę na sofie z pilotem w ręce nakryty kocykiem. Złapałem katar i ...umieram. Moja kochana żonka przynosi mi herbatkę z cytrynką, gotuje moje ulubione jedzenko...a ja dalej cierpię z powodu męskiej grypy :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: leżę na sofie z pilotem w ręce nakryty kocykiem. Złapałem katar i ...umieram. Moja kochana żonka przynosi mi herbatkę z cytrynką, gotuje moje ulubione jedzenko...a ja dalej cierpię z powodu męskiej grypy :D

'pooooodaj mi pilotaaa...' :lach:

a macie tak, ze sie Wasz facet ciagle pyta:

- Kochanie, gdzie sa moje spodnie/skarpetki/kluczyki etc????

(zwlaszcza ze zawsze sa W TYM SAMYM MIEJSCU?!)

no nie ogarniam.

zawsze przewracam oczami i mowie ze w lodowce :facepalm:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jejku Shi i wszystko chowasz facetowi do ....................................lodówki?????

no ja rozumie, piwo, wódkę

ale resztę :rolleyes: :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a macie tak, ze sie Wasz facet ciagle pyta: - Kochanie, gdzie sa moje spodnie/skarpetki/kluczyki etc???? (zwlaszcza ze zawsze sa W TYM SAMYM MIEJSCU?!) no nie ogarniam. zawsze przewracam oczami i mowie ze w lodowce :facepalm:

Shi, gorzej!

Pyta, ale one są zawsze w innym miejscu. No nie ogarniam jak można odkładać zawsze gdzie popadnie. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do tego nie trzeba faceta , ja wciaz wszystkiego szukam :)

jak moja matka :D kamery se zainstaluj. znajdziesz czego szukasz a i pamiatki z seksu bedziesz miec :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama byś miała fujarke :-P

wiem, właśnie zdałam sobie sprawę, że mogłabym dostać w pierdziel za gapienie się na obce..  pozostaje robić to dyskretnie, gorzej jak bym miała wzwód :o haha

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...