Skocz do zawartości
Zouza

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, vol. 2 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

To ja bym chciała jeszcze poznać męskie myśli, gdy kobieta wykręca aferkę której mężczyzna nie ogarnia :)

Mężczyzna nie ogarnia większości awantur :P 

Ja tam stosuję się do prostej zasady.............podczas "aferki" powtarzam sobie: chcesz mieć rację, czy święty spokój :P

Taki tam żarcik :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale bardzo dobrze byłoby być facetem, ale na chwilę, nie wiem czy umialabym poruszać sie z fujarka miedzy nogami.

Nie sprawdzałem, ale chyba już fujarka między Twoimi nogami się znajdowała w trakcie jak się ruszałaś... więc pewnie umiałabyś... :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sprawdzałem, ale chyba już fujarka między Twoimi nogami się znajdowała w trakcie jak się ruszałaś... więc pewnie umiałabyś... :D

To jest zupełnie coś innego :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyzna nie ogarnia większości awantur :P

Ja tam stosuję się do prostej zasady.............podczas "aferki" powtarzam sobie: chcesz mieć rację, czy święty spokój :P

Taki tam żarcik :)

@Szukam.cie,

przecież to nie żart  tylko sama prawda :lach:

Jak na razie drogie Panie piszecie o samych przyjemnościach, lodzik, drapanie się po jajach... ;)

ciekawe , która będzie chciała skosić trawnik 2x w tygodniu :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie drogie Panie piszecie o samych przyjemnościach, lodzik, drapanie się po jajach... ;)

ciekawe , która będzie chciała skosić trawnik 2x w tygodniu :lach:

Frodo - no proszę Cię - ja koszę trawnik dwa razy w tygodniu czasem :)

A gdybym była facetem, to chciałabym (chciałbym :) ) sobie wieczorkiem wyjść z kumplami. Może być zresztą pokerek, jakieś finlandie w tle. I kto wie, kogo ściągnąłby Jacek a kogo Marcin ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym jeszcze chciała wiedzieć dlaczego tyle słów typu kurr... produkują jak coś się nie daje naprawić, dlaczego nie potrafią zostawić grata i spokojnie kupić nowe, lepsze...

Ja z wielką przyjemnością odśnieżam, odskrobuję nasze samochody.I podwórko też odśnieżam. Lubię. Bardzo. Przyjemna fizyczna robota i od razu widać efekt. Do tego pięknie rumieni mi się twarz i oczy świecą:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym była facetem, spróbowałabym wykonać te wszystkie domowe obowiązki typu zmywanie, sprzątanie, obiad itp., o które prosi mnie żona (czyli ja) i przekonałabym się czy naprawdę tak trudno robić kilka rzeczy jednocześnie?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O bogowie ale mocny temat.Ale jak juz jesteście przy męskiej cielesności to macie ułatwione zadanie wystarczy założyć strapon zaciągnąć dżinsy na siebie i spróbować pospacerować trochę i małej namiastki doświadczycie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...