Skocz do zawartości
Zouza

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, vol. 2 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Druh. pisze:

Pierwsze słyszę żeby u nas była jedna jedyna strefa erogenna. Mamy ich mniej niż Wy, ale nie to że jest jedna:) 

Też tak uważam, doskonale wiem, że uwielbiacie gdy zajmujemy się więcej niż jedną częścią Waszego ciała :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, jennifer pisze:

Też tak uważam, doskonale wiem, że uwielbiacie gdy zajmujemy się więcej niż jedną częścią Waszego ciała :)

Dokładnie tak. Może i mamy ich mniej a ta jedna jest szczególnie unerwiona, ale to nie oznacza, że pozostałe nie istnieją. Mogą być mniej wrażliwe,  albo np. "włączać/wyłączać" się tylko w wyjątkowych sytuacjach (np. mózg ) I wcale nie muszą to być też zaraz koniecznie sutki

Krótko mówiąc,  szukajcie a znajdziecie

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poddaje się...

Czy gdybym napisała „chciałabym być mężczyzną, żeby wiedzieć jak odczuwa się szczególne unerwienie okolic penisa oraz jego wzwód, pieszczoty, czy wytrysk”.

Czy to brzmi bardziej zrozumiale i nie popełniam tu karygodnych błędów?

• Lubię 5
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, maniurka pisze:

Poddaje się...

Czy gdybym napisała „chciałabym być mężczyzną, żeby wiedzieć jak odczuwa się szczególne unerwienie okolic penisa oraz jego wzwód, pieszczoty, czy wytrysk”.

Czy to brzmi bardziej zrozumiale i nie popełniam tu karygodnych błędów?

Idealo

PS

żadnych błędów nie popełniłaś 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieto, gdybyś mogła być mężczyzną TEN jeden dzień, obchodziłabyś dziś kolejny raz swoje święto

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Coma pisze:

Kobieto, gdybyś mogła być mężczyzną TEN jeden dzień, obchodziłabyś dziś kolejny raz swoje święto

Dzień Kobiet, to wyraz szacunku dla ofiar walki o równouprawnienie kobiet.

Dzień Mężczyzn, to dzień upamiętniający mężczyzn, którzy nie chcieli złożyć ofiary pogańskim bogom. Dali się obrzucić kamieniami, po czym zostali wystawieni nadzy na mróz i ponieśli śmierć z wyziębienia.

To ja raczej podziękowałabym dzisiaj za możliwość bycia mężczyzną :unsure: Trochę mi Was szkoda.

• Lubię 2
  • Smutny 1
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Dragonfly pisze:

Dzień Mężczyzn, to dzień upamiętniający mężczyzn, którzy nie chcieli złożyć ofiary pogańskim bogom. Dali się obrzucić kamieniami, po czym zostali wystawieni nadzy na mróz i ponieśli śmierć z wyziębienie

I zamiast schłodzonego szampana, jak nasze dzielne Kobiety, dostaniemy gorącą herbatkę i zimne okłady na siniole. Fajnie.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.03.2021 o 14:20, Dragonfly pisze:

... którzy nie chcieli złożyć ofiary pogańskim bogom. Dali się obrzucić kamieniami, po czym zostali wystawieni nadzy na mróz i ponieśli śmierć z wyziębienia.

.. które nie chciały robić dziubków na insta inną cegłą niż iPhone. Dały się obrzucić wyzwiskami, po czym zostały wystawione poza nawias i poniosły anorektyczną śmierć głodową. 

W dniu 10.03.2021 o 14:20, Dragonfly pisze:

Trochę mi Was szkoda.

Każdego szkoda :)

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.02.2021 o 12:25, maniurka pisze:

Chciałabyś sobie strzepać fujarę po prostu :)

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnimi miesiącami sporo się w moim życiu erotycznym dzieje. Są rzeczy dobre i te złe. A na wszystkie wpływ miał i nadal ma mój cholerny charakter. Od wczoraj narodził się w mojej głowie jeden ważny powód dla którego chciałbym być mężczyzną chociaż jeden dzień.

Bardzo chciałabym zobaczyć siebie oczami mężczyzny. A dokładnie moich mężczyzn.

Dowiedzieć się jak widzą mnie w każdej sytuacji. Dlaczego nadal przy mnie trwają. Dlaczego mimo wszystko bardzo mnie pragną.

Można o tym wiele rozmawiać, ale poczuć to, to jednak coś innego.

Głupie to  :D

• Lubię 4
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...