Skocz do zawartości
Zouza

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, vol. 2 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzyj sobie łaskę Alladyna.... :D

Czekaj ... łaskę ?  laskę ? czy może lampę ? :D   

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekaj ... łaskę ?  laskę ? czy może lampę ? :D

Oczywiście, że laske :D

A lampe? Zgaś zrób klimat...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że laske :D

A lampe? Zgaś zrób klimat...

pff ...lubię patrzeć co pocieram ...   :-P

póki co Aladyna ni ma ...

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pff ...lubię patrzeć co pocieram ...   :-P

póki co Aladyna ni ma ...

Ale robiąc laske :D ? :P

Każdy „Alladyn” gdy będzie ukontentowany na koniec wypuści swojego Dżina :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale robiąc laske :D ? :P

W tym wypadku ,to ja chcę lampę potrzeć ...a bez światła to nie wiem co do pocierania mi podsuną   :-P

A Tobie...tą  laskę ,ten tego ,no  po ciemku lubisz ...?  :P  :D

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym wypadku ,to ja chcę lampę potrzeć ...a bez światła to nie wiem co do pocierania mi podsuną   :-P

A Tobie...tą  laskę ,ten tego ,no  po ciemku lubisz ...?  :P  :D

Jak dobrze zrobiona to lubię po jasności...

Jak złe to wole na to nawet nie patrzeć...

aczkolwiek odpowiadając na Twoje pytanie to tak lubię noc, lubię półmrok działa to na mnie stymulująco

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobrze zrobiona to lubię po jasności...

Jak złe to wole na to nawet nie patrzeć...

aczkolwiek odpowiadając na Twoje pytanie to tak lubię noc, lubię półmrok działa to na mnie stymulująco

Półmrok to ja rozumiem ;)  ... uff na szczęście nikt ze mną nie chciał całkiem po ciemku to chyba nie jest  źle . :D

Odpisuję Ci właśnie ,a tu mój  yt zabłądził  i sam zapodał ...coś w temacie ,serio ,cuda jakieś ...   :zdziwko:

...nawet nie wiedziałam, że jakaś nowa wersja jest ...

To znak że do tematu trzeba wrócić ...tak myślę  ;)  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.07.2018 o 23:22, Aine pisze:

Dokładnie 20 czerwca podbiłam ten temat i myślę od tamtej pory, czy jest coś co naprawdę chciałabym poczuć /zrobić, gdybym była ten jeden dzień mężczyzną ...

Dziś już wiem ,wiem ,po przeczytaniu tego tematu ...

https://www.cuckoldplace.pl/topic/25894-te-momenty/?do=findComment&comment=394621

Chciałabym poczuć się jeden dzień jak oni...

Jak facet-dumny rogacz...

Gdzie ten Aladyn ?...życzenie chciałam wypowiedzieć !    :redevil:

Cześć Aine

Czyli chciała byś się poczuć jak rogacz i pomagać w przygotowaniach swojego męża na spotkanie z kochanką? 

I poczuć jak to jest na ich miejscu kiedy panowie wracają do domów i czuć tą niepewność podczas ich nieobecności?

Pozdrawiam Kris

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Ann&Kris pisze:

Cześć Aine

Czyli chciała byś się poczuć jak rogacz i pomagać w przygotowaniach swojego męża na spotkanie z kochanką? 

I poczuć jak to jest na ich miejscu kiedy panowie wracają do domów i czuć tą niepewność podczas ich nieobecności?

Pozdrawiam Kris

Wydaje mi się że to będzie zupełnie co innego. Nie każdy lubi być rogaczony i osoba która nie ma tego fetyszu będzie czuła coś zupełnie innego. Tak mi się zdaje /On

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.10.2018 o 18:42, Ann&Kris pisze:

Cześć Aine

Pozdrawiam Kris

Trochę zabłądziłam w czasie, umknęła mi Twoja odpowiedź a już na pewno pytanie... 

To zupełnie nie tak, mojego (przyszłego) męża szykować nigdzie nie zamierzam, a już na pewno nie jako facet... :D

Gdybym tym facetem-rogaczem była ja, musiałabym mieć na ten czas żonę. I to taką chętną hotkę, bo namawiać jej nie zamierzam... 

Ją bym mogła wyszukiwać i puścić w miasto...

Mogę sobie tylko wyobrazić odrobinę czy by mną to targało czy nie...  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...