Skocz do zawartości
Zouza

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, vol. 2 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Miałam całą brodę zrobioną ala włoski latino :P Mikry włoski latino :lach:

A masz gdzieś zdjęcie ?! :pala:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam, ale co po nim, jak nie można pokazywać twarzy a to właśnie twarz była najlepiej przerobiona? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspominałam już, że kiedyś dałam się przerobić na chłopaka. Dalej mi ten pomysł chodzi po głowie. Zastanawiam się tylko (i tu pytanie do panów), jak zamaskować mikrą posturę? Jedyne co mi przychodzi do głowy, gdybym była takim szczupłym chłopakiem średniego wzrostu to poszłabym w rockowe stylizacje, bo tam taka figura jest nawet pożądana. Ale wydaje mi się to zbyt oczywiste. Może sami mieliście kiedyś podobny dylemat, panowie..? Co w takich przypadku zrobiłby facet, jeśli chwilowo przypakowanie i masa nie wchodzą w grę? ;)

wyjątkowość jest w naturalności, wole byc normalnym facetem niż przygłupim mięśniakiem. Prince miał opcasy he też jakieś rozwiązanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę się wystylizować na Princa ale to tak jak panowie którzy chcą się przebrać za kobietę i na dzień dobry robią się ala Violetta Villas. I jedno i drugie jest sztuczne i przerysowane. Popieram Cię z naturalnością, też mi się bardziej podoba. I pytanie jak dobrze wyglądać (..nago, hahha ;) ) jako chłopak, gdy jest się budowy przykładowego Princa, ale nie chce się wyglądać...hmmm...no po prostu jak Prince ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zwracam honor. Bo myślałam, że znowu kąsasz :)

Ooooo... mogłabym być jeden dzień Semem i pokąsać na Forum :lach:  Nawet z naświetlonymi oczami po spawaniu. Płakałabym ale kąsałabym :lach:  

I tu wychodzi cały charakter kobiety, płakała by ale kąsała.  

Sory wiem że nie na temat ale nie mogłem się powstrzymać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym jeszcze chciała wiedzieć dlaczego tyle słów typu kurr... produkują jak coś się nie daje naprawić, dlaczego nie potrafią zostawić grata i spokojnie kupić nowe, lepsze...

Ja z wielką przyjemnością odśnieżam, odskrobuję nasze samochody.I podwórko też odśnieżam. Lubię. Bardzo. Przyjemna fizyczna robota i od razu widać efekt. Do tego pięknie rumieni mi się twarz i oczy świecą

No te ku.....y to są takie uniwersalne iko :) jak facet nic nie umie to te kur....y go ratują przed obłędem, ja akurat należę do tych co potrafią naprawić prawie wszystko ale kur.....y też ostro się sypią, inaczej nic nie wychodzi a jak się mięchem rzuci od razu lepiej się myśli :) :) :) A co do odśnieżania auta czy podjazdu to za skarby świata bym Żonce nie pozwolił, a jeszcze nie dali bóg pazurki by się Jej połamały................ :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko do spawania nie trzeba być facetem. Wystarczy kurs. A i fach teraz w cenie. Tylko sprzęt trzeba mieć. No i ważne co chcesz spawać bo jak to przedsięwzięcie na miarę gazociągu to sam kurs może nie wystarczyć. Może umiejętność lutowania wystarczy?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mogła być mężczyzną, chciałabym sprawdzić jak uprawia się ze mną seks (ze mną w oryginalnej kobiecej wersji, z Lulą z krwi i kości). Reasumując, z chęcią zerżnęłabym sama siebie ;)

Lula.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie 20 czerwca podbiłam ten temat i myślę od tamtej pory, czy jest coś co naprawdę chciałabym poczuć /zrobić, gdybym była ten jeden dzień mężczyzną ...

Dziś już wiem ,wiem ,po przeczytaniu tego tematu ...

https://www.cuckoldplace.pl/topic/25894-te-momenty/?do=findComment&comment=394621

Chciałabym poczuć się jeden dzień jak oni...

Jak facet-dumny rogacz...

Gdzie ten Aladyn ?...życzenie chciałam wypowiedzieć !    :redevil:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie 20 czerwca podbiłam ten temat i myślę od tamtej pory, czy jest coś co naprawdę chciałabym poczuć /zrobić, gdybym była ten jeden dzień mężczyzną ...

Dziś już wiem ,wiem ,po przeczytaniu tego tematu ...

https://www.cuckoldplace.pl/topic/25894-te-momenty/?do=findComment&comment=394621

Chciałabym poczuć się jeden dzień jak oni...

Jak facet-dumny rogacz...

Gdzie ten Aladyn ?...życzenie chciałam wypowiedzieć !    :redevil:

Potrzyj sobie łaskę Alladyna.... :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...