Skocz do zawartości
Zouza

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, vol. 2 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Oprócz takich oczywistości pt. jak to jest mieć orgazm będąc facetem, jak to jest mieć obciąganego itd...

chciałabym po prostu przez jeden dzień myśleć jak facet. 
Chciałabym sprawdzić jak bardzo różnimy się pod tym względem... i chciałabym sprawdzić czy faceci rzeczywiście są tak prostolinijni, jak nam, Kobietom się wydaje...

Poza tym?

Jakbym była mężczyzną jeden dzień to chciałabym sprawić radość (niekoniecznie seksualną) możliwe jak największej ilości Kobiet. Adorowałabym i uwodziłabym każdą napotkaną :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym była mężczyzną jeden dzień to chciałabym sprawić radość (niekoniecznie seksualną) możliwe jak największej ilości Kobiet. Adorowałabym i uwodziłabym każdą napotkaną  

A wtedy spotkałabyś się z brutalnym odrzuceniem i odechciałoby Ci się adorowania kogokolwiek raz na zawsze. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu, jakie złe doświadczenia masz! Z liścia Ci któraś dała, tak brutalnie odrzuciła? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co... ja to mam wrażenie, że jestem mężczyzną codziennie  :facepalm:  Chore czasy. Nie mogę być Królewną.

W pracy mężczyźni "kogucą", każdy chce mieć rację. Zero jedynkowe decyzje nie zawsze udaje im się wypracować. Kto dostaje problem do rozwiązania jak oni się zmęczą "walką kogutów" (pytanie retoryczne to jest).

Nie interesuje mnie łączenie składników w jadalną całość.  Silnika nie naprawię. Ale wiem kto to zrobi :) Przestrasznie samodzielna, nie umiem być bluszczem. Dobrej rady wysłucham a i tak postąpię po swojemu.

A i seks lubię... baaardzo. I na tyłeczki też popatrzę, lubieżnie o nich pomyślę...

Co mnie wyróżnia poza pomalowanymi paznokciami? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz: Posiadłabym wiedzę tajemna, dotycząca dwu sprzęgieł, ktore podobno sa w automacie ( w ktorym, jak kurwa wiadomo, sprzęgła nie ma!), jednego do biegów parzystych, drugiego do nieparzystych

Dwa: Seks analny, co wieczor, a co! ;)

Trzy: twarz bez zmarszczek, mimo tego, ze ani razu w zyciu nie użyłam kremu! Jakiegokurwakolwiek!

Cztery: to uczucie, gdy patrzysz na swoje i jej kosmetyki.... Tfu miało byc, na swój kosmetyk ( taaa Shish) i jej piedyliard kosmetyków :) oszczędność kasy, miejsca i czasu... Same zyski!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chciałabym być moim mężem od wczorajszej godziny 18:00 do dziś do 16:00..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chciałabym być moim mężem od wczorajszej godziny 18:00 do dziś do 16:00..

Cóż ciekawego robił?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z marszu wystylizowałabym się na tego wokalistę 

wyszła na miasto z kolegami, upiła się, wdała w bójkę a potem opowiadała, jaki łomot i komu spuściłam. Strasznie nihilistyczne podejście ;D 
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A, chciałabym mieć umiejętność zasypiania zaraz po położeniu głowy na poduszce :D

I żeby nie budziło mnie jakiekolwiek stuknięcie.

Żebym umiała skoncentrować się tylko na jednej rzeczy, a wszystko inne (w tym gadanie kobiety) było jak bzyczenie komara. ;)

I nikt by mi nie marudził, żebym niebotyczne szpile nosiła, pośmigałabym w trampkach,. :D

I umiałabym zrobić zakupy w 5 minut - wchodzę do sklepu po czarny sweter, to wychodzę z czarnym swetrem, a nie pierdyliardem innych rzeczy, prócz czarnego swetra. :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...