Skocz do zawartości
Zouza

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, vol. 2 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że w bliźniaczym męskim wątku Pusi pyta czy żaden z nas nie chciałby rodzić mając ten jeden dzień, to ja też zapytam. To żadna z Was nie chciałaby zjechać na dół do kopalni, by zająć się prawdziwie męską rzeczą, wydobywaniem węgla kamiennego w przodku? :D To przecież fascynujące móc zginąć, by inni mieli prąd i ciepło. A może hutnikiem koło wielkiego pieca któraś chciałaby zostać i pracować w 55 stopniach Celsiusza ? :D Innymi słowy, rodzić przez pół życia :) Grabarzem też można być jeden wspaniały dzień. Myć okna w korpo wieżowcach wisząc na linie. Tyle jest wyzwań drogie Panie!

Sem, a może wątki przeciwne.

Dlaczego NIE chciałbym/chciałabym być kobietą/facetem

To też może być inspirujące a i pouczajace :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo... Ja bym przez chwilę chciała być spawaczem.... Ale nie cały dzień... Potem rajd po mieście oglądany męskimi oczyma;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zerżnęłabym ostro jakaś sukę :)....swojemu małżonkowi też bym nie darowała ;) 

bardzo bym chciała móc się zamieniać w mężczyznę kiedy tylko mi przyjdzie na to ochota...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niby budowa faceta prosta jak cep Pusiu, a instrukcja obsługi tegoż cepa zawiera kilkaset stron napisanych niejasnym językiem tudzież przez owych facetów ;)

Za nic zrozumieć jej nie mogę :lach:

Aki szkoda czasu na instrukcje, te wszystkie urządzenia, są teraz....................intuicyjne ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze tego dnia umówiłabym się z Hotką. I już bym wiedzia co mężczyzna czuje przed spotkaniem z nieznajomą, której zna tylko Słowa;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo już wymienione i też bym niektórych rzeczy chciała spróbować. :redevil:

Chciałabym dostać od jakiejś fajnej kobiety kosza - żeby zobaczyć, czy faktycznie jest się czym tak przejmować, że aż czasem ze strachu faceci nawet nie próbują.

Chciałabym trójkąta 1K+2M, przy czym, jako facet, byłabym aktywna w stosunku do obojga. Cholera, no ciekawi mnie jak to jest, jakie odczucia, gdy się obciąga i ma obciąganego fiuta. No i koniecznie zerżnąć oboje w tyłki. :redevil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Męska duma mocno cierpi z powodu porażek.

Z pewnością przyjemna zabawa z obciąganiem kutasów, gdy ktoś to akceptuje. Gorzej, gdy Ty to robisz dobrze, a Tobie ktoś zębami jeździ po żołędzi :zabawne: .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, mnie się marzy duża ustawka z Rosjanami, żeby się tak porządnie ponapierdalać na gołe piąchy. Dlaczego z Rosjanami ? Bo oni mają fantazję i słowiański styl ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej, gdy Ty to robisz dobrze, a Tobie ktoś zębami jeździ po żołędzi :zabawne: .

Może nie uwierzysz, ale są tacy, którzy właśnie o to proszą. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, mnie się marzy duża ustawka z Rosjanami, żeby się tak porządnie ponapierdalać na gołe piąchy. Dlaczego z Rosjanami ? Bo oni mają fantazję i słowiański styl ;)

Ty i ustawka z rosjanami ... Wredności ... już widzę 30 potężnych napakowanych ruskich i Ty wśród nich ....

Jak ta ustawka by się mogła nazywać .... eee.... gang bang ? :)

:klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:

Wybacz piękna ... musiałem :D

ps wiem wiem ... gdybyś była facetem ... taa, wiem wiem :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...