Skocz do zawartości
Zouza

Gdybym mogła być mężczyzną jeden dzień, vol. 2 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Panie, czego chciałybyście doświadczyć?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i podobno mężczyźni non stop myślą o seksie....

to bym tak chciała cały dzień pospacerować po mieście i na rzeczywistość popatrzeć męskimi oczami :) baaaaaaardzo bym chciała

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poleciała bym do jakiejś łaźni z innymi facetami i posłuchała o jakich pierdołach rozmawiają kiedy nie ma kobiet, przy okazji pogapiła bym się na fujarki,

aa gdyby była możliwość to zdecydowanie na pierwszym miejscu byłaby łazienka ze spoconymi futbolistami po meczu, eh to by były widoki... marzenie :D eh..

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

posłuchała o jakich pierdołach rozmawiają kiedy nie ma kobiet

dobre dobre :)

i jeszcze bym posłuchała jak obgadują czy kobiety czy kolegów... podobno robią to mocniej i częściej niż kobiety :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobre dobre :)

i jeszcze bym posłuchała jak obgadują czy kobiety czy kolegów... podobno robią to mocniej i częściej niż kobiety :)

O to to to słyszałam słyszałam co nieco, ale nie rozwijamy tego wątku, bo znowu bedzie awantura :P

Tak, ale bardzo dobrze byłoby być facetem, ale na chwilę, nie wiem czy umialabym poruszać sie z fujarka miedzy nogami.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O to to to słyszałam słyszałam co nieco, ale nie rozwijamy tego wątku, bo znowu bedzie awantura

ależ ja lubię awanturki prowokować :) i gromy lubię :) i godzenie się lubię :)

a ja bym jeszcze chciała wiedzieć co mężczyzna myśli po seksie.... czy odlatuje myślami w stronę remontu silnika, czy o muzyce myśli... bo jakoś trudno mi uwierzyć, że po spełnieniu zostaje w temacie :)

tak, poproszę awanturkę :redevil:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wstałabym sobie [względnie] rano, i sprawdziła 'fenomen', którego nie ogarniam, czyli ...PODRAPAŁA SIĘ PO JAJACH, poszła do łazienki i tu następna frajda - SIKANIE NA STOJĄCO! boszszszsz.... zawsze jakoś tego zazdrościłam facetooom!!! :D później prysznic i takie tam sprawdzanie czy na serio NIE MA CELLULITU :P i okazałoby się, że 2-3 dniowy ZAROST MI PASUJE   ;)  później skoczylabym po świeże pieczywo dla mojej żony [czyli dla mnie, a co] :D  Zaproponowałabym żonie masaż i późniejsze zakupy :D:lach: zaparzyłabym kawe i skoczylibyśmy na papierocha.

no a później to już tylko cycki, lody, anale, walenie i wieczorne piwo z kolegami :P

EDIT:

jeszcze mi sie przypomniało, że jak tak pod tym prysznicem stoje, to UŻYWAM JEDNEGO ŻELU [który jest gratisowo szamponem do włosów, odzywka do wlosów i żelem do higieny intymnej] - nosz kurwa, same oszczednosci :D

• Lubię 27
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny temat Zou :D

I przyznam, że czytam was tu drogie Panie z uśmiechem PrzeOgromnym :D

wstałabym sobie [względnie] rano, i sprawdziła 'fenomen', którego nie ogarniam, czyli ...PODRAPAŁA SIĘ PO JAJACH, poszła do łazienki i tu następna frajda - SIKANIE NA STOJĄCO! boszszszsz.... zawsze jakoś tego zazdrościłam facetooom!!! :D później prysznic i takie tam sprawdzanie czy na serio NIE MA CELLULITU :P i okazałoby się, że 2-3 dniowy ZAROST MI PASUJE   ;)  później skoczylabym po świeże pieczywo dla mojej żony [czyli dla mnie, a co] :D  Zaproponowałabym żonie masaż i późniejsze zakupy :D :lach:zaparzyłabym kawe i skoczylibyśmy na papierocha.

no a później to już tylko cycki, lody, anale, walenie i wieczorne piwo z kolegami :P

Sziii, właśnie się zastanawiałem kiedy ktoś wspomni o drapaniu się po jajach    :klaszcze:  :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...