Skocz do zawartości
cuckoldzik

A co jeśli ?

Rekomendowane odpowiedzi

Co jeśli facet jako ten rogacz w układzie cuckold na codzień jest dominujący w związku, ponieważ jego żona nie lubi "pierdołowatych facetów", bawią się w BDSM, pejcze, klapsy - ON dominuje, jego żona nie wyobraża sobie inaczej, bo by ją kompletnie nie podniecał, hm...no ale on jest w rzeczywistości rogaczem cuckold i lubi to, co wtedy ? jakie rozwiązanie takiej sytuacji ? To akurat nie mój przypadek, ale pytam ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do końca rozumiem.

Bawią się we dwoje w BDSM, on jest dominujący i obojgu to odpowiada?

Czy bawią się w BDSM, on nad nią dominuje, ale marzy, by być uległym rogaczem? A jeśli uległym to wobec kogo? Żony, kochanka, obojga?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma być? O jakie rozwiązanie sytuacji pytasz? Bo zupełnie nie rozumiem do czego zmierzasz. 

Relacja jaką opisałeś jest według mnie całkowicie normalna, i nic tu nie trzeba rozwiązywać:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i co wtedy? Za czuprynę i do byka zaciąga. Z uczuciem, oczywiście :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest akurat mój przypadek :) I pewnie niejednego z tego forum.

W związku, a tym bardziej w łóżku jestem mega dominujący. Może bez pejczów bo to mnie raczej rozśmiesza niż podnieca.

Ale klapsy (nie tylko w tyłek), wyzwiska w wersji hard + w większości ja decyduję jak, gdzie i co robimy.

Ale dodatkowa wizja bycia rogaczem cuckold jest tak niesamowicie podniecająca że ho ho :)

Nie widzę żadnych przeciwwskazań i sprzeczności.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę, że autorowi chodzi o to, że wg "stereotypu" rogacz powinien być uległy więc się to kłóci z relacją bycia dominującym na co dzień w związku. Chociaż to bzdura bo to, że facet lubi dominować nie oznacza, że nie będzie czerpać przyjemności z bycia rogaczem. Nie każdy rogacz musi być uległym :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm tylko teraz skoro to nie cucklodzika przypadek, to jak to przekazać koledze ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdy rogacz musi być uległym :)

Ba! To kochanek może być uległy, z rogacz dominujący :D

Albo obaj panowie dominują.

Czy też obaj są ulegli, a kobieta dominuje.

Schemat pt. "rogacz = uległy" dawno już został obalony :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Schemat pt. "rogacz = uległy" dawno już został obalony :)

odnoszę czasem wrażenie, że jednak nie każdy zdaję sobie z tego sprawę, bo skoro facet oddaje swoją kobietę innym to oznacza, że sam nie spełnia jej oczekiwań - co jest kolejną bzdurą no ale wg mnie nadal niektórzy tak to postrzegają...

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego prostujemy, do zrzyg... prostujemy, powtarzamy, wyjaśniamy ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...