Skocz do zawartości
byk_jg

Wydawanie poleceń rogaczowi.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, ciekawi mnie w jaki sposób i czy w ogóle utrzymujecie kontakt z rogaczami.

Czy kontaktujecie się w celu wydania poleceń bezpośrednio z rogaczami, czy polecenia od Was przekazywana jest jedynie przez HW, czy może w jeszcze inny sposób ?

Ja np. preferuję komunikowanie się z hotką, proszę Ją o wydanie polecenia rogaczowi, a Ona raczej ochoczo spełnia me prośby.

Wczoraj poprosiłem o to by nakazała rogaczowi ubranie pasa cnoty i udokumentowanie tego zdjęciami i mamy efekt po kilkunastu minutach :).

post-20623-0-43684200-1475561314_thumb.jpegpost-20623-0-94769200-1475561215_thumb.jpeg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z punktu widzenia Rogacza częściej może być wersja przedstawiona przez Ciebie preferowana. To Hotka ma zdominowac w seksie swego Rogacza. Ale, gdy uległy jest np. bi, wówczas być może i bezpośrednie polecenia będą stanowiły mocna podnietę dla całej trójki :).

Jestes dobrym Kochankiem, skoro "dbasz" o spełnienie się w swej roli również Rogacza.

P.S. Fajne fotki.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tego typu polecenia (jak na fotkach) dla rogacza Kochanek winien przekazywać poprzez HW a dopiero HW podejmuje dalsze działania, nie wyobrażam sobie bym dostał takie polecenie, zapiął się w pas zrobił zdjęcie które później wysłał a HW o tym nic nie wiedziała, w końcu to ona musi odebrać klucze od kłódki , to ona musi pilnować by klatka cały czas była na ptaszku natomiast jest grupa innych poleceń które Kochanek winien bezpośrednio kierować do rogacza, otrzymałem niedawno sms od Kochanka aby zakupić dla swej HW ładne bodystocking w którym będzie na następnym spotkaniu, zadanie wykonałem w 300% bo kupiłem 3 różne po czym zgłosiłem Kochankowi, że zostało wykonane, również wiem, że planowane jest  że po powrocie od Kochanka (dziś wieczorem) mam moją HW wyczyścić z tego co On pozostawi w niej i mam to udokumentować zdjęciami, na chwilę obecną nie otrzymałem takiego polecenia ale pewnie nastąpi to w niedalekim czasie i takie polecenie również jak i podobne winien Kochanek bezpośrednio rogaczowi przekazywać

Ps. na tych zdjęciach to ja :)

kik27, święte słowa

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli poruszamy to zagadnienie w odniesieniu do Ultimate Cuckold, to rzeczywiście dominacja Hotki i Kochanka nad Rogaczem są czymś naturalnym w takiej relacji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i zapomniałem dopisać, że byk_jg ma pełne prawo do publikacji zdjęć i filmów ze mną gdzie tylko zechce a jeśli będzie miał taką wolę również i z widoczną moją twarzą

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i zapomniałem dopisać, że byk_jg ma pełne prawo do publikacji zdjęć i filmów ze mną (...) z widoczną moją twarzą

na cuckoldplace.pl nie ma takiego prawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...