Skocz do zawartości
Rainman75

Jęki, westchnienia, słowa

Rekomendowane odpowiedzi

A ja nie życzę nikomu  mruka w łóżku, takiego co  ani piśnie, zaciśnie zęby i choćby nie wiem co się działo, dojedzie w milczeniu do końca.  Brrr....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, ale... co, gdy dźwięki są zbyt głośne, dziwne, dekoncentrujące???

Widziałam filmik na pewnym portalu z domowego archiwum, amatorski, gdy pani przez kilka minut (cały czas nagrania) dosłownie wyła jak syrena strażacka i cały czas: "ajajajaj".

Przez moment nawet fajnie się oglądało, bo sądziłam, że to apogeum. Ale mija 5 minut i pani nadal wyje - pardon - jakby ją zarzynali.

Sama zbyt cicha nie jestem, ale przy tylu decybelach, tak jednostajnych ("ajajajaj"), to - gdybym była facetem - no za cholerę bym erekcji nie utrzymała. 

Są jakieś dźwięki, ich siła, które Was dekoncentrują, odbierają chęć na seks?

Jasna sprawa, że przy nadmiarze dźwięków można stracić chęć na seks a zyskać chęć na walnięcie krzykacza w łeb.

Dekoncentruje mnie dźwięk telefonu, hałasy zza okna generowane przez osiedlowe dzieci i skrzypiące łóżko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dekoncentruje mnie dźwięk telefonu, hałasy zza okna generowane przez osiedlowe dzieci i skrzypiące łóżko.

Skrzypiące łóżko czy dzieci za ścianą jeszcze można znieść, ale jęki czy krzyki: "ah, ah, ah, aaaaaah" mnie strasznie dekoncentrują. Lubię obserwować reakcję ciała, przyspieszone tętno, oddech, "gęsią skórkę". Wszelkie dźwięki dodatkowe są zbędne. A najlepiej jeszcze, jak odwróci głowę i przymknie oczy... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dekoncentruje tekst : kochanie, gumka poszła... :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię obserwować reakcję ciała, przyspieszone tętno, oddech, "gęsią skórkę". Wszelkie dźwięki dodatkowe są zbędne. A najlepiej jeszcze, jak odwróci głowę i przymknie oczy...

Niemozliwe, niesamowity zbieg okolicznosci :P Ostatnio mam tego w nadmiarze. Nie wiesz przypadkiem dlaczego? ^^
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwięki sa dobre jeśli wszyscy obecni je lubią. A jeszcze lepsze jest dosadne komentowanie w przypadku akceptacji hotki! często bardzo to lubią, ale nie zawsze o tym informują !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam, im głośniej tym lepiej, problem mam jak druga strona milczy, robię się wręcz spięta, bo nie wiem czy tak jest naturalnie czy może coś mu nie odpowiada..

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dojedzie w milczeniu do końca

No chyba że jest to taryfiarz. Nienawidzę gadających taryfiarzy. Ma mnie dowieźć w milczeniu. Ale Kochanka, faktycznie, ciężko niemego całkiem, zupełnie, absolutnie niemego. Bo to też dekoncentruje jak się musisz skupiać na tym czemu ta cisza taka czym ona jest spowodowana.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam, im głośniej tym lepiej, problem mam jak druga strona milczy, robię się wręcz spięta, bo nie wiem czy tak jest naturalnie czy może coś mu nie odpowiada..

Niektórzy czasem pytają kobiet co lubią w łóżku- odpowiedź: "wydawaj jakieś dźwięki..."

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...