Skocz do zawartości
uniwersalny

Witam Was wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Jestem szczęśliwy, że nie jestem sam w moich preferencjach. Zaglądałem tu od jakiegoś czasu zgłębiając to forum. Widzę że jest tu wielu kolegów mających tak jak ja wspaniałą kobietę. Od dłuższego czasu usiłuję przekonać do zdrady kontrolowanej. Tylko że żona bardzo mnie kocha i sami wiecie. Jestem tu jako uczeń i liczę na Waszą pomoc. Już wiem że potrzeba czasu, mam czas :)

Zdecydowanie jestem fanem kobiet, ale po alkoholu i w dobrym towarzystwie mam skłonności delikatnego BI. Okazały się nawet przyjemne :) .Najważniejsze pracuję nad ukochaną, bo podnieca mnie bycie rogaczem i wiem że Ona też tego chcę.

Ps. Cieszę się bardzo że tu jestem. Pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Witaj, to masz podobnie jak ja, też jestem tu jako uczeń i też pracuję nad ukochaną. 

Pozdrawiamy i też się z tobą cieszymy  :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,

Nic na siłę. Ze zrozumieniem do jej obaw podchodź. Mojemu R się udało...Ale uwaga... Teraz ma jazdę bez trzymanki.

Powodzenia w weryfikacji fantazji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Priapijusia za wsparcie :) Mam tu wiele wpisów do przeczytania, mnóstwo ciekawych rad i podpowiedzi. Miłego wieczoru.

IKO ? Mam nadzieję że przyjedziemy kiedyś na zlot i zaprosimy was na drinka. Marzy mi się:) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...