Skocz do zawartości
123domin

Kochanek z Warszawy wita!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Od 4 lat siedzę mocno w klimacie bdsm który poniekąd stał się swojego rodzaju pasją, od zawsze bardzo kręcił mnie cuckold i możliwości z nim związane. Miło mi dołączyć do Waszego zacnego grona :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi miło Cię w tym gronie nieśmiało przywitać :)
22 lata i już takie doświadczenie? ;)

Mam nadzieję, że podzielisz się nim z nami w dziale "Historie prawdziwe". :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś będzie ciekawy to mogę co nieco opisać - jak na razie na spokojnie oswajam się z forum i jego funkcjami, Jest dość przejrzyste ale nie wszystko jeszcze załapałem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to w końcu jesteś kochanek, master, czy bull?:D

Jeśli ktoś będzie ciekawy to mogę co nieco opisać

To jest forum z dość dużą już zawartością, ale jeśli się bierze, (czytając) warto również dawać od siebie.

Pozdrawiam

Druh. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...