Skocz do zawartości
Magdadam

Plaża naturystów Dźwirzyno-Grzybowo

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm dzizus, ale mi wspomnienia przywróciliscie. Lato 2006 plaża w Świnoujsciu, pare minut po zachodzie słońca... Wife, ja i koleżanka poznana na wakacjach... było mi wtedy tak dobrze, że nawet nie pomyślałem o tym, że gdzieś w plecaku man telefon z aparatem 1.3mpx :D Hueh tyle lat minęło, że w ogóle zapomniałem o tamtej przygodzie mmm ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm dzizus, ale mi wspomnienia przywróciliscie. Lato 2006 plaża w Świnoujsciu, pare minut po zachodzie słońca... Wife, ja i koleżanka poznana na wakacjach... było mi wtedy tak dobrze, że nawet nie pomyślałem o tym, że gdzieś w plecaku man telefon z aparatem 1.3mpx :D Hueh tyle lat minęło, że w ogóle zapomniałem o tamtej przygodzie mmm ;)

To polecam Ci/Wam Pogorzelicę. Macie bliżej a na miejscu poza plażą obszerne i odludne wydmy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To polecam Ci/Wam Pogorzelicę. Macie bliżej a na miejscu poza plażą obszerne i odludne wydmy ;)

Znam Pogorzelice jak własna kieszeń, całe dzieciństwo tam spędziłem. Pamietam pewien paradoks, ponieważ jak jeździłem tam za dzieciaka to była jedyna miejscowość turystyczna w PL, gdzie nikt zimą tam nie mieszkał. Wraz z budowa Sandra SPA, i potrzebie zatrudnienia 200 osób musiano ówcześnie zorganizować mieszkania dla blisko 30 rodzin. Dzięki temu Pogorzelice zamieszkuje obecnie Ok. 100 osób :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plażę w Grzybowie bardzo lubimy i mamy do niej sentyment. Jak jest możliwość, to staramy się być tam przynajmniej raz w roku. Poznaliśmy tam wiele sympatycznych osób. (On)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plaża w Grzybowie dla Nas wyjątkowa, bo Nasza wspólna pierwsza.. P. już bywał samotnie na kilku. Ale też najlepiej wspomina, tą na której byliśmy razem. 

Choć cały czas "odgraża" się, że napewno pojedziemy na tą w Świnoujściu już po stronie niemieckiej, twierdzi, że najlepsza na jakiej był.. Poza wspólnym Grzybowem ❤️

P. S. Ale cudownie powspominać w taki jesienny dzień... Plaża nudystów w pełni lata... Mmm... 

M. 

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabieram głos ponieważ to jest temat który bardzo lubię... Tak, plażę naturystow to miejsce gdzie naprawdę odpoczywam, miejsce w którym wyłączam wszystkie zwoje mózgowe i próbuje żyć w zgodzie z naturą i bardzo to lubię, ale ja nie o tym... Plażę naturystow traktuje  jako formę wypoczynku i czas w którym mogę być zupełnie nago i nikt nie robi z tego wielkiego halo i bardzo mi się to podoba, ale wszelakie zabawy za parawanami, bardzo źle odbieram... Wydaje mi się, że to nie jest dobry czas i miejsce... Przecież tam są dzieci i nigdy nie wiemy kiedy wbiegną nam za nasz parawan... Jesli chcemy się bawić w plenerach to wystarczy znaleźć, dziką plażę (a takich nad Bałtykiem nie brakuje) i i szaleć do woli. A jeśli miałbym polecić plażę golasoów, to najlepiej czuję się w Grzybowie, świetna atmosfera, fajni  ludzie, dużo rodzin z dziećmi i wszyscy bardzo otwarci... Tak było w tym roku... Ja i moja M. Napewno tam wrócimy. P. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam tę plażę bardzo dobrze i jeśli tylko pogoda&czas dopisują to spędzamy tam wolny czas. W tym roku prawie każdy wypad kończył się upojnym seksem, zwłaszcza kiedy późnym popołudniem plaża pustoszeje. ;)

Plaża znajduje się pomiędzy Dźwirzynem i Grzybowem. Najlepiej zaparkować autko na leśnym parkingu i przejść lasem. Stamtąd, na prawo od wejścia, plaża rozciąga się "nie-wadomo-dokąd". Kiedyś były tabliczka przy wejściu jak i przy końcu strefy naturystycznej ale chyba ktoś zajumał na opał . Bliżej wejścia jest zwykle tłoczno i są rodziny. Im dalej w stronę Grzybowa/Kołobrzegu tym więcej par (mieszanych i męskich) czy singli. My zwykle rozbijamy "obóz" nieco dalej od wejścia żeby uniknąć tłoku. Filujący dyskretnie single nam nie przeszkadzają Najwięcej plażowiczów jest zwykle w pogodne weekendy co pewnie świadczy o tym, że spora z nich część to "lokalsi". 

Podczas ostatnich wakacji wydmy ogrodzono płotem więc skończyły się wycieczki za potrzebą

Żeby dodać łyżkę dziegciu...

Ostatnio można było spotkać tekstylnych (nawet z dziećmi!), którzy rozkładali stanowisko dokładnie wśród tłumu naturystów.

Rozumiem, że to nie jest zabronione ale... wyglądało to co najmniej dziwnie.

DSC_9078.jpg

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...