Skocz do zawartości
Magdadam

Plaża naturystów Dźwirzyno-Grzybowo

Rekomendowane odpowiedzi

Spędzał ktoś tam upojne chwile?

Jeśli tak, to jakie wasze opinie?

Byłem tam dwa lata temu i miło wspominam.

Moja żonka w pierwszym dniu nie wychylała się z za parawanu, ale w następnych pięciu, już miło sobie dyskutowała z dwoma panami, którzy dzielnie jej nie odstępowali jej na krok, ale wtedy klimat cuckold był mi obcy, a przynajmniej byłem w tamtym okresie po drugiej stronie barykady.

Po powrocie na kwaterkę, namiętny sex.......

Biorąc pod uwagę, to w jakie klimaty teraz wchodzę, coraz bardziej uświadamiam sobie, że byliśmy o krok od.............

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie byłem nigdy na takiej plaży, musi być ciekawie, nagość z jednej strony onieśmiela ale z drugiej strony .... [emoji4]

ale może ciekawiej wpaść do takiego klubu , jak chociażby 'usta' też nie byłem ale wyobraźnia podpowiada, że mogło by być ciekawie tu i tu [emoji4]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie byłem nigdy na takiej plaży, musi być ciekawie, nagość z jednej strony onieśmiela ale z drugiej strony .... ale może ciekawiej wpaść do takiego klubu , jak chociażby 'usta' też nie byłem ale wyobraźnia podpowiada, że mogło by być ciekawie tu i tu

Plaza naturystyczna to ... plaza. Klub to ... klub. A wiec dwie rozne rzeczy. Obydwie ciekawe.

Ja jestem tylko ciekaw dlaczego wymieniona plaza jest szczegolna ? Czym sie rozni od innych plaz naturystycznych ?

Wspomnienia sa cenne zazwyczaj dla uczestnikow ale dla nowicjuszy niepowtarzalne.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ar69

Fajna plaża, też tam byliśmy.

post-1128-0-46804000-1503838364_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, co prawda to nie plaża dla nudystów i też nie Dźwirzyno, ale na Krecie udało nam sie zaliczyć zajebiaszczy seks na plaży

post-16445-0-81570800-1503841491_thumb.jpg

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ar69

Znam to uczucie...

post-1128-0-34255500-1503842180_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on: fajna ta Kreta  :mrgreen:

Znam to uczucie...

pięknie :)

Ja jestem tylko ciekaw dlaczego wymieniona plaza jest szczegolna ? Czym sie rozni od innych plaz naturystycznych ?

może nie jest szczególna, ale brak natłoku i czystość to dwa czynniki które dla nas są bardzo istotne :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plaża bardzo fajna, ale nie jest to miejsce typu "Cap d'Agde" dlatego jeśli chodzi o uprawianie seksu, to chyba wieczorem, jak już jest naprawdę mało ludzi. Zawsze jednak można poznać kogoś sympatycznego, poflirtować, bądź też umówić się na coś więcej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...