Skocz do zawartości
santini

Dobry wieczór z Wrocławia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie szanowni użytkownicy tegoż forum :)

Forum znam od jakiegoś czasu, dzisiaj postanowiłam założyć konto , aktywować je a następnie - wierzę - aktywnie w nim uczestniczyć.

Temat przewodni jest mi znany stosunkowo od niedawna, mianowicie aktualny partner - już narzeczony - mnie w ten świat wprowadził :) Doświadczenia mam raczej małe, choć na tyle jestem tematem zaczarowana, że wierzę, że to się zmieni.

Pod tym nickiem głównie będę występowała ja, choć mogę czasami pod nim wystąpić razem z partnerem, który jak już wspomniałam z tematem zaznajomiony jest od dłuższego czasu.

Oczekiwań po forum nie mam żadnych, jeśli będzie możliwe poznać fajnych ludzi, choćby do dialogu na tym forum, to już będę zadowolona.

Jeśli macie jakieś pytania do mnie, o czymś w gwoli przywitania się, zapomniałam, to proszę wytknijcie mi to a to uzupełnię :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Baw-cie się dobrze, korzystajcie z naszych doświadczeń, i dzielcie się swoimi:)

a następnie - wierzę - aktywnie w nim uczestniczyć.

Lubimy tu aktywnych użytkowników, którzy nie tylko biorą ale i coś dają od siebie:D
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak miło czytać takie powitania :)

Mam nadzieję, że się tu zadomowicie, będziecie się udzielać i dobrze z nami bawić. :)

Witajcie :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie szanowni użytkownicy tegoż forum :)

jak ja lubię takie powitania :) aż się buzia cieszy, że ktoś ciekawy się do nas dołączył :)

Witaj a właściwie witajcie ! Życzę dużo zabawy, znajdowania inspiracji, poznawania ciekawych osób i do zobaczenia może na zlocie którymś ? :)

Pozdrawiam

Cara

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, i to jest działanie i powitanie :) Jak dla mnie witaj- cie i zapraszamy na forum, oraz oczywiście na planowany zlot.

zgłoszenie już poszło, jako, że zdecydowani jesteśmy. Dziękujemy

Dziękujemy za ciepłe przywitanie ! :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wow! No to mi się podoba, bardzo! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za ciepłe przywitanie ! :)

A ja lubię ten szyld (zabytkowy już teraz chyba) "Dobry Wieczór We Wrocławiu" koło dworca centralnego ;) Myślę że będziecie się tu dobrze bawić. Co prawda najsilniejsze ośrodki to jest Łódź i Wielopolska Poznań, ale ostatnio Dolny Śląsk i Kraków też rosną w siłę. Opolszczyzna leży, a admin z Opola o ironio. Śląsk tak sobie. Warszawa (jak na swój rozmiar) słabo.

Witamy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda najsilniejsze ośrodki to jest Łódź i Wielopolska Poznań, ale ostatnio Dolny Śląsk i Kraków też rosną w siłę. Opolszczyzna leży, a admin z Opola o ironio. Śląsk tak sobie. Warszawa (jak na swój rozmiar) słabo.

Witamy.

a podobno rozmiar się nie liczy ;)

Witajcie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a podobno rozmiar się nie liczy

Bo ja nie mówię wcale o rozmiarze. Najwięcej zarejestrowanych jest z Warszawy i okolic. Cóż z tego, skoro są to zazwyczaj niemowy. Mówię o jakości, organizacji, a nie o ilości. Ale żeby tu nie wywoływać pobocznej dyskusji.... ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...