Skocz do zawartości
brudny smok

K jak kastracja

Rekomendowane odpowiedzi

Zupełnie jest dla mnie niejasne jak mężczyznę na jego własne życzenie może to podniecać?! Aine, czy mogłabyś powiedzieć co ten spotkany na Twojej drodze facet w tym wszystkim widzi ekscytującego? To chyba będzie dla mnie zagadką na całe życie.

Ona

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że najlepiej ujął by to on sam ,ale spróbuje odpowiedzieć ;)

Dla Niego to pełne oddanie swojej kobiecie ,jakby nie było dla niej jest w stanie posunąć się tak daleko już na samym początku ,to już wyższa szkoła jazdy ,trwanie w czystości .Całkowite odcięcie swoich potrzeb,poświecenie tego wszystkiego dla swojej wybranki.Taki rogacz nie jest zwyczajnym rogaczem ,jest eunuchem-strażnikiem swojej pani,której nigdy nie spróbuje ,chyba że ona sama rozkaże mu się dotykać czy "czyścić" po kochankach .To go podnieca i fascynuje ,taka uległość,takie poświęcenie .

Choć z tego co pamiętam kiedy pisał o poświeceniu poprawiał się zawsze,bo nie można nazwać poświeceniem czegoś czego się tak bardzo pragnie .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine, to bardzo ciekawe, może faktycznie sam Zainteresowany powie nam więcej :)

Tylko nie bardzo pewność, że kastracja (jąder) pozbawia możliwości współżycia, bo chyba o takiej mówimy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do tego czy po takiej kastracji nie zmienią się jego preferencje seksualne? W końcu to zabawa hormonami w przypadku jąder. Może przestanie go to pociągać i całą zabawę ch.. strzeli. Więc tego typu "poświęcenie" jest cholernie ryzykowna. Dla mnie w takich zabawach chyba by było jednak za dużo ryzyka niż przyjemności wynikających z takiego zabiegu.

Ona

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No faktycznie ,temat zaczął się od kastracji samych (jąder ),ja pisałam ogólnie o całkowitej kastracji .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kwestia podejścia. nie oceniam, nie analizuję. dla mnie cuckold jest stymulujący erotycznie, ciężko byłoby się spełnić w przypadku braku kluczowych w tej materii podzespołów...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do tego czy po takiej kastracji nie zmienią się jego preferencje seksualne? W końcu to zabawa hormonami w przypadku jąder. Może przestanie go to pociągać i całą zabawę ch.. strzeli. Więc tego typu "poświęcenie" jest cholernie ryzykowna. Dla mnie w takich zabawach chyba by było jednak za dużo ryzyka niż przyjemności wynikających z takiego zabiegu.

Ona

Myślę że jeśli ktoś bardzo tego chce to zmienią się preferencje ,ale tak jak to było zamierzone.On chce być eunuchem , służyć swojej pani nie mając przy tym swoich potrzeb. I bez obcinania czegokolwiek ewoluujemy ,czasem zmiany w Nas samych rodzą się bardzo powoli ,czasem nagle-spontanicznie.Jeśli z kolei stracimy jedno oko ,tracimy słuch w jednym uchu też ma to ogromny na Nas wpływ,każdy nasz podzespół ma kabelek który łączy się z mózgiem ,jeśli czegoś brak, coś nie działa to i obejścia się znajdą. Bez prawego oka będziemy oddawać się bardziej lewej półkuli i ulegać jej , poznawać nowe skłonności ,bez lewego będzie dokładnie na odwrót.Z uszami jest podobnie .A jak jest po kastracji tego nie wiem.

phuture,jeden tych podzespołów potrzebuje inny chce się ich pozbyć własnie po to by go nie rozpraszały ,dla niego to jak ofiara dla swojej bogini ,to jest mu potrzebne do spełnienia się.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza się, ja tylko swoje skromne zdanie uwydatniłem, bez polemiki z tymi, którzy czują i potrzebują inaczej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sorki ale brak mi slow zabrac radosc zycia facetowi dla swoich racji trzeba bylo sie rozwiesc i ulozyc sobie zycie z kobieta

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...