Skocz do zawartości
brudny smok

K jak kastracja

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to trochę szokujące

Ale tak na marginesie przypomniał mi sie program w TV gdzie teściowa zwala się na kark rodzince aby ulżyc doli córuni i wychowac zięcia i ogulnie "ulepszyc" małżenstwo córuni trafiłem aurat na odcinek w którym teściowa wysyła zięcia aby ten zarejestrował sie na zabieg kastracji a ta "pierdoła" grzecznie się na ten zabieg zapisała nie wiem czy do zabiegu doszło bo obowiązki słuzbowe przerwały oglądanie tego badziewia ale fakt jest faktem że takie żeczy są mozliwe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Polsce nie można się wykastrować na własne życzenie.Żaden lekarz tego nie zrobi bez uzasadnienia medycznego.

Ale jeżeli historyjka,o której wspominasz jest prawdziwa,to facet nie miał jaj i bez kastracji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To był program Angielski w stylu zamiana żon i takie podobne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie jest to zdrowo porypane – ucinanie jaj. No oczywiście nie można potępiać osób, które praktykują takie rzeczy, gdyż każdy robi co uważa za stosowne. Jedni tego chcą inni nie. Co tyczy się Pani Magdy to chyba chodziło jej tylko o to, aby męża „przerobić” na służącego, którego zadaniem będzie tylko sprzątanie, gotowanie i etc. A w tym czasie Pani Magda zajmie się swoją osobą i nikt (zwłaszcza mąż) nie będzie jej w tym przeszkadzał. Najgorsze jest to, że ta kobieta wykastrowałaby większość facetów, których spotyka na swojej drodze tworząc w ten sposób swój harem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze jest to, że ta kobieta wykastrowałaby większość facetów, których spotyka na swojej drodze tworząc w ten sposób swój harem

To nie jest "najgorsze". To jest częścią osobowości Magdy, częścią jej potrzeb, jej spojrzenia na mężczyzn, na cuckold. Na wszystko. Taka po prostu jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święta racja Sem. Pani Magda takie ma podejście do życie, zwłaszcza facetów. Nie chciałbym spotkać takiej kobiety na swojej drodze - szkoda jaj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkać, to ja bym mógł. Wymienić poglądy, wykłócać się o swoje racje, jak najbardziej. Ale swoich jaj bym na pewno nie poświęcił i nikogo do tego nie namawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaja mają swoje miejsce i tam powinny pozostać :mily:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie , wtrącę się ,spotkałam na drodze faceta który o tym marzy ,jest tu na tym forum .W skrócie-on chciałby znaleźć hotke w której się zakocha, ożenić się i zaraz po ślubie jechać choćby na koniec świata się wykastrować.Pas cnoty dobry jest dla niego na czas narzeczeństwa , później to za mało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...