Skocz do zawartości
brudny smok

K jak kastracja

Rekomendowane odpowiedzi

Radziłbym jednak ostrożności, bo mnie to jak wcześniej pisałem, cuchnie na kilometr "biznesem".

A nie podchodzicie do tematu zbyt serio ?? Toż to grubymi nićmi szyta prowokacja.

Kilkaset zgłoszeń do kastracji ??

Seminarium ? Bicie kastracyjnego rekordu Polski/Europy/Świata/Kosmosu ??

Indyjscy hidżra nie mają takiej wydajności w ciągu roku.

Myślę, że dyskusje prawne itp. są zbyt daleko idącą reakcją.

Wg mnie to opowiadanie to niezbyt subtelny wyraz pogardy dla rogaczy, mówi: "oddajecie swoje kobiety innym, siedzicie w kąciku i jeszcze was to kręci, sami się pozbawiacie jaj".

Od samego początku odnoszę takie nieodparte wrażenie.

A smok siedzi i tylko się uśmiecha wzniecając kurz, koniec cytatu :klaszcze: .

P.S. z tego co wiem to nawet wazekotomia jest w Polsce zakazana.

-- Cz, 8 wrz 2011, 17:14 --

A To ja przepraszam, już się zamykam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie że się nie zamykaj, ciekaw jestem opinii wszystkich, bo ten topik, nieźle się rozkręcił wbrew temu co myślałem. Nawet jeśli jest to grubymi nićmi szyta prowokacja i scenariusz nigdy się nie spełni, to gdyby sobie jednak wyobrazić że to wszystko realne? Stąd dyskusje na temat prawnych środków zapobiegawczych, lub takowych możliwości :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo temat, mocny jak absynth , dla mnie absolutnie niewyobrażalny.

Myślę, że w kulturze europejskiej raczej niemożliwy do zrealizowania.

Chyba ,że gdzieś w głębokiej Afryce, albo w Indiach.

No właśnie , od linku do linku wpadłem na tekst Dariusza Misiuny na okultura.pl

Proponuję przeczytać bardzo ciekawy szczególnie fragment zaczynający się od :

"Szacuje się, że we współczesnych Indiach żyje przeszło milion eunuchów. [...]"

Wynika z niego, że kastracja bywa traktowana dosyć instrumentalnie.

Wkleiłbym, fragment ale chyba mi nie wolno bez zgody autora.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że zdecydowana większość z nas nie wierzy ślepo w to, co "napisane" czy w tym temacie czy w pozostałych. Nie widze jednak przeciwskazań do dyskusji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
A nie podchodzicie do tematu zbyt serio ?? Toż to grubymi nićmi szyta prowokacja. Kilkaset zgłoszeń do kastracji ?? Seminarium ? Bicie kastracyjnego rekordu Polski/Europy/Świata/Kosmosu ?? Indyjscy hidżra nie mają takiej wydajności w ciągu roku. Myślę, że dyskusje prawne itp. są zbyt daleko idącą reakcją. Wg mnie to opowiadanie to niezbyt subtelny wyraz pogardy dla rogaczy, mówi: "oddajecie swoje kobiety innym, siedzicie w kąciku i jeszcze was to kręci, sami się pozbawiacie jaj". Od samego początku odnoszę takie nieodparte wrażenie. A smok siedzi i tylko się uśmiecha wzniecając kurz, koniec cytatu :klaszcze: .

P.S. z tego co wiem to nawet wazekotomia jest w Polsce zakazana. A To ja przepraszam, już się zamykam.

Widzę, że dyskusja rozgorzała na dobre. Tekst wkleiłem jako ciekawostkę. Z pozoru jest to szokująca historia, ale ktoś zauważył całe nasze forum dla ludzi nie związanych z cuckold może być szokujące.

Nie wiem jeszcze czy tekst jest prawdziwy, czy to zwyczajna fantastyczna opowieść jakiejś dewiantki. Moja znajomość z Magdą jest czysto wirtualna i przypadkowa. Dopiero po seminarium - jeśli takowe się faktycznie odbędzie będę mógł coś więcej napisać. Na razie nie wypada nic innego jak pozostać w fazie domniemań.

Kastracja faktycznie jest nielegalna w Polsce i podpada pod paragraf, który już został wyżej zamieszczony i ma związek z okaleczaniem poprzez pozbawienie części ciała oraz jest ścigane z urzędu. Osoba wykastrowana może nawet zażądać odszkodowania lub renty od osoby, która ją wykastrowała. Natomiast nie będzie karany ktoś, kto sam obciął sobie palec, ucho, rękę czy też mosznę wraz z jajami w związku z czym myślę, że jeśli naprawdę proceder ma miejsce to jest dobrowolny, a osoby które się nim zajmują jak Magda będąc świadomymi ewentualnej odpowiedzialności karnej odpowiednio się przed nią zabezpieczają. Weźmy przykład aborcji - wszyscy wiemy, że jest karalna, a mimo to kilkaset tysięcy polek co roku jej się poddaje i to nie koniecznie wyjeżdżając do Holandii, na Ukrainę czy do Czech. W dodatku jest zabiegiem o wiele bardziej skomplikowanym niż kastracja, do której wystarczy zaciśnięcie moszny kleszczami za 150 zł, albo zwyczajna gumka. Z tego co wiem dosyć popularna jest aktualnie kastracja chemiczna polegająca na podawaniu odpowiednich leków oddziaływających na jądra i dostępnych w internecie w sprzedaży wysyłkowej. Spotkałem się nawet ze wzmiankami na temat przypadków dodawania do posiłków niczego nieświadomym mężom owych specyfików przez kobiety zmęczone nadmiernym popędem męża i nie jest to żadna tajemnica.

Czy kilkaset zgłoszeń do kastracji jest dużą liczbą - sam nie wiem, ale wystarczy rozejrzeć się w sieci, aby się przekonać, że zainteresowanie tematem wcale nie jest zupełnie marginalne. Dla przykładu na Wirtualnej Seksowni, gdzie temat kastracji występuje w kilku wątkach wiele postów zawiera pytania, gdzie i kto wykonuje w kraju takie zabiegi. Są nawet sugestie, że po przekroczeniu pewnego wieku bardzo dobrze jest poddać się kastracji bo zapobiega ona nowotworom narządu, który i tak staje się mało lub zupełnie nieużyteczny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Smoku, wiadomo, że prowokacja. Nie wyobrażam sobie, by facet dał się wykastrować ot tak, bo żona ma "haki".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seminarium, a nie Sympozjum ;) Sympozjum to by mogło być jakby się kastratorki z całego świata zjechały. Nie wiem jeszcze, czekam na informację, bo nie wiem kiedy ani gdzie, ale widziałem, że na swojej stronce napisała, że się przygotowuje do tego Seminarium, więc pewnie się odbędzie. Mam nadzieję uczestniczyć, bo temat bardzo ciekawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...