Skocz do zawartości
brudny smok

K jak kastracja

Rekomendowane odpowiedzi

Weź dyktafon najlepiej i w ten sposób zadawaj pytania. Później łatwiej jest to "obrobić" i przelać na papier. Nie podzielam, ale domyślam się że znajdzie się wielu fascynatów tematu. Poza tym taka relacja, będzie nowością na naszym Forum. Zachęcam więc wszystkich do komentowania tego tematu. Czy jesteście nastawieni pozytywnie czy też negatywnie do tego typu zabiegów, działań pani Magdy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sądzę, temat miał być swoistą prowokacją, napiszemy i zobaczymy jak mocno jesteście otwarci. W piłeczkę, w piłeczkę bawicie się w piłeczkę, lubicie ostro fantazjować to proszę. :klaszcze: Pamiętam, że Sem wspominał w jednym z wątków, że ma znajomego domina, który miał tresować chętnych z forum i o ile pamiętam to ostry gość, dobrze skojarzyłem ? :oki:

Z lekko masochistycznym zacięciem doczytałem do końca, dosyć nachalnie przychodził mi co i raz na myśl obrazek, który kiedyś widziałem, (załączam poniżej).

Przypomniało mi się jak w liceum pierwszy raz oglądałem film "Człowiek pogryzł psa", nie wnikając w szczegóły to bardzo mocny film o ekipie filmowej , która kręci dokument o płatnym zabójcy, uczestniczy w jego działaniach. Podczas nie wiedziałem czy siedzieć, czy stać, wyjść z pokoju czy zostać. Po pierwszym szoku film stał się ulubiony narzędziem do gnębienia licealistek. To jeszcze były czasy spotykania się na oglądanie filmów z wypożyczalni VHS. Spotykaliśmy się zatem z koleżankami i puszczaliśmy im "ciekawy i wartościowy film", obserwowanie reakcji bezcenne.

Podobnie jak Sem, który wojującej wegetariance wysyłał ociekające zwierzęcym tłuszczem maile, dyskutowałem sobie z dziewuszkami (z tymi które nie uciekły) na temat filmu, przewrotnie stając w dyskusji po ciemnej stronie mocy, bywało zabawnie.

Po odrzuceniu ciągłego drżenia o moje "valuables", tekst wydał mi się nawet zabawny, fragment o wymienianiu się przepisami przez eunuchów ubawił mnie po pachy.

Odpowiadając wprost na pytanie:

Czy jesteście nastawieni pozytywnie czy też negatywnie do tego typu zabiegów, działań pani Magdy?

Dla mnie koszmar, wyrwało mi się w myślach, że to chore. Chociaż ugryzłem się w rozum, bo dla większości społeczeństwa nasze forum jest chore :?:

Zastanawia mnie jakie haki na mnie , musiałaby mieć kobieta żebym jak baran poszedł na kastrację i jeszcze się trzymał drążka, zamiast kopać i rozdawać sierpowe obustronne na lewo i prawo :oki:

P.S. Tak dla dreszczyku:

http://en.wikipedia.org/wiki/Burdizzo

ktoś się pokusił o nostalgiczny podkład muzyczny, perfidny ktoś.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sądzę, temat miał być swoistą prowokacją,

Jak z reguły u Smoka. :klaszcze:

Jeśli małżeństwu to odpowiada - czemu nie? Ale zawsze sprzeciwiam się jakimkolwiek 'hakom".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem wspominał w jednym z wątków, że ma znajomego domina, który miał tresować chętnych z forum i o ile pamiętam to ostry gość, dobrze skojarzyłem ? :klaszcze:

Owszem, to miał być Smok, ale temat działu z "rozkazami" upadł zanim się narodził w zasadzie to szkoda. To nie jest pomysł nowy, jest już taki portal prowadzony notabene przez pewną Damę, która rozkazami sypie jak z rękawa a ich spełnienie, trzeba udokumentować. O ile dobrze pamiętam, jest to serwis płatny. I ludzie płacą za to żeby spełniać jej rozkazy. Chciałem zrobić "naszą wersję" na zk.

Dla mnie koszmar

Dla mnie też' date=' jak w poprzednich postach dałem odczuć. To co dla nas może być zadziwiające to fakt- że nie dla wszystkich jest to koszmar. Są tacy, którzy tego chcą.

Jak z reguły u Smoka.

Zgodziłbym się, gdyby to było jedno z opowiadań Smoka. Jeśli nawet jest to prowokacja a seminarium okaże się klęską, to dobrze będzie wiedzieć, jak takie spotkania przebiegają i z "czym to się je". Na pewno ciekawa lektura dla tych, którzy się tematem interesują. Radziłbym jednak ostrożności, bo mnie to jak wcześniej pisałem, cuchnie na kilometr "biznesem".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zapominałabym również o stałym, dyskretnym monitoringu jakim poddawane są zwłaszcza erotyczne fora, blogi i ogłoszenia.

Zgadza się. Stosowane i dopuszczalne są nawet prowokacje Policji, mające na celu zdemaskowanie i schwytanie osób niebezpiecznych, szczególnie gdy w grę wchodzi pedofilia. Popieram oraz wspieram ten projekt. Znam blogi, których adresów rzecz jasna nie wyjawię a które są spreparowane przez policyjnych psychologów. Na Blogach tych, nieszczęśliwe i podatne na sugestie dziewczynki opisują swoje perypetie życiowe. Jak nietrudno się domyślić, dziewczynki oraz ich perypetie, nie istnieją. Kto umówi się z dziewczynką ten wpada w sidła. Co się tyczy Pani Magdy i jej bytności w sieci, lub jak kto woli organizacji, to w przypadku gdy obcinaniem jaj zajmują się wykwalifikowani lekarze (z opisu historii nie wiemy tego) a ten który chce te jaja utracić jest świadom swego wyboru i podpisuje stosowne oświadczenie, wówczas wszystko może być legalne. Nie wiemy również czy to wszystko odbywa się w Polsce. A jeśli nawet, to prawo mamy takie, jakie mamy. Dawniej zabroniona była (bezsensownie) reklama piwa. Więc reklamowano bezalkoholowe, puszczając oczko a po morzu, pływała łódka Bols. Żaden problem, obejść kastrację, jeśli ktoś będzie tego chciał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co to są "haki" (użyte w tym kontekście) - to po pierwsze, jak ktoś mnie uświadomi to z góry dzięki, a po drugie nie lubię jak ktoś mnie na siłę chce uszczęśliwić. Czyli może sposób pisania Pani Magdy do mnie nie przemawia: "nie zastanawiaj się!", "eunuch to idealny mąż!" itd. Ogólnie opisy facetów po kastracji przypominające opisy osób upośledzonych i ubezwłasnowolnionych. Jakby facet po kastracji nie był już człowiekiem. A przecież zdarzają się sytuacje, np. rak jąder - kiedy jedynym wyjściem jest kastracja. Napewno jest w tym ogrom sadyzmu - ośmieszanie i poniżanie zawstydzonych facetów. Do tego mam wrażenie, że czytam wypowiedź osoby, która jedynie zarabia na każdym kolejnym zabiegu i nie interesują jej losy klienta. Nie przejawiam zainteresowania wypowiedziami zawierającymi jedynie wybiórczo dobrane pozywne strony. Gdyby cały ten tekst zawierał przynajmniej jedno zdanie typu: "Jest to decyzja na całe życie, więc warto podejść do tego odpowiedzialnie", wtedy moje spojrzenie na temat wyglądałoby zupełnie inaczej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
sposób pisania Pani Magdy do mnie nie przemawia: "nie zastanawiaj się!", "eunuch to idealny mąż!" itd. Ogólnie opisy facetów po kastracji przypominające opisy osób upośledzonych i ubezwłasnowolnionych. Jakby facet po kastracji nie był już człowiekiem
Dlatego właśnie, pisałem już na samym początku o sadyzmie i nieszczerości przekazu. Później o sekcie, a przede wszystkim o interesie i dodam teraz,- bazowaniu na bardzo teraz modnym cuckoldzie. W aspekcie Rogaczy (C2, C3), którzy mogą być na takie pułapki podatni, to nawet jeśli nie stracą jąder, mogą stracić pieniądze.
Sem' date=' czyn zabroniony przez ustawę karną nie staje się niezabroniony tylko dlatego, że ofiara godzi się na jego popełnienie.[/quote'] Nie będę się spierał, bo zapewne masz rację i wyczuwam że doskonale wiesz o czym mówisz. Nie wiem jednak czy rzeczywiście kastracja jest w Polsce zabroniona tak do końca. Weźmy np raka jąder o czym wspomniała Burczymucha, lub inne schorzenia, które zmuszają do usunięcia jąder pacjenta. Można spreparować taką chorobę? Myślę że tak. Skoro w Polsce można okradać zmarłych ludzi z organów (słynna afera łowców skór) skoro można dostać rentę na podstawie historii choroby która nigdy nie istniała, to dlaczegóż by nie. I to jest właśnie najgorsze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O ile to prawdziwa historia i ujrzy szersze światło - będzie afera.

Myślę że to się Brudnemu Smokowi bardzo spodoba :klaszcze: Dobra, paragrafy są, zgoda jest wówczas, gdy jest choroba która tego wymaga. Nie odniosłaś się w żaden sposób do tego co napisałem, czy trudno jest w Polsce taką chorobę spreparować. Może wypowiedzą się osoby które pracują jako lekarz zawodowo. Albo Illa :oki: Albo ktokolwiek. To obrzydliwa historia i to nie podlega dyskusji. Jednak ciekawość zmusza mnie do drążenia tematu, czy taki scenariusz rzeczywiście mógłby się spełnić w Polsce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...