Skocz do zawartości
brudny smok

K jak kastracja

Rekomendowane odpowiedzi

Seminarium, a nie Sympozjum ;) Sympozjum to by mogło być jakby się kastratorki z całego świata zjechały.

A jak się zjadą kastraci to będzie seminarium duchowne ? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiem wprost: WYMYSLIŁAŚ. kastracja nie równa się impotencji, nie kupujcie fasfood'u a to nim właśnie było

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczcie sobie link z onetu, który na bieżąco przeglądam :

http://vod.onet.pl/wykastrowani,6927,film.html

Duchowne to na pewno nie. Po za tym z tego co wiem, to w czarnych kieckach latają niezłe ogiery. Seminarium będzie polegało myślę na wykładzie jakiegoś specjalisty, po którym będzie jakiś pokaz : mam tu na myśli zabieg. Jednak to tylko moja wybujała wyobraźnia :-> Jak będzie na prawdę ? Trzeba poczekać żeby się przekonać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiem wprost: WYMYŚLIŁAŚ. kastracja nie równa się impotencji, nie kupujcie fasfood'u a to nim właśnie było

Impotencja, to jest stan w którym wzwód nie jest możliwy, nawet gdy jądra są na swoim miejscu. Najczęściej uwarunkowane jest to psychiką a nie problemami z członkiem. Wzwód po kastracji jest możliwy, lecz chodzi głównie i jak się domyślam o zmianę osobowości, obniżenie poziomu agresji i zaprzestanie produkcji testosteronu, co przekłada się na ochotę na seks. Cóż z tego że wzwód jest możliwy. Amputacja nóg, również nie równa się kalectwu, bo można przecież chodzić na rękach?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hellcat75

wyjatkowo pojebane babsko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio, nasz kolega z forum opowiadał, że Jego kolega miał amputowane jądra z powodu choroby. Jego życie seksualne nie uległo zmianie z tą jedynie różnicą, że nie może mieć dzieci. Czyżby cała ta sprawa z eunuchami była delikatnie mówiąc przesadzona?

-- So, 10 gru 2011, 21:54 --

Ja pierdolę! Nie mogę tego obejrzeć do końca, jakoś nie na moje nerwy :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wstrząsające i zupełnie nie moja bajka. Nie potępiam (tych "bez", "na gładko" lub z "trąbką", bo kastratorki owszem), ale za cholerę nie rozumiem. Mam nadzieję że to fikcja.

Jest jeden plus tej hardcorowej lektury - teraz ostra sesja żony z jurnym ogierem jawi mi się jako rzecz zwyczajna, może nawet trochę staroświecka a przy tym wyłącznie przyjemna i lekka w odbiorze :)

R.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Nie lubicie szorowania kibli to lepiej kastrujcie mężów"

Świetna kwintesencja... Kiedyś interesowałem się femdom, nawet w delikatnej formie mieliśmy z Żoną parę miesięcy doświadczeń, niemniej cały ten wywód jest dla mnie mocno niewiarygodny. Zwłaszcza na poziomie statystyk. O ile rozumiem ideę podwiązania nasieniowodów, to kastracja mnie przerasta.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...