Skocz do zawartości
brudny smok

K jak kastracja

Rekomendowane odpowiedzi

Na serio marzy mi się o otrzymaniu rogów, ale póki co bez powodzenia. Natomiast nie wiem w jaki sposób kojarzysz mój nick z cuckoldem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Na serio marzy mi się o otrzymaniu rogów, ale póki co bez powodzenia. Natomiast nie wiem w jaki sposób kojarzysz mój nick z cuckoldem.

Zaawansowany

Rogacz

Kojarzyłem tym ale teraz iuż wiem ze to była pomyłka 

Zaawansowany

Rogacz

Kojarzyłem tym ale teraz iuż wiem ze to była pomyłka 

Czyli Ciebie podnieca rozmowa o kastracji, ja tak już myslałem że mnie jak by tak żona namawiała na to to bym się pewnie zgodził ale tylko na bezkrwawą kleszczami burdizzo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Temat o kastracji zamilkł, a mysłałem ze się co nieco tutaj dowiem jak to jest przed w trakcie i po. Czy to bardzo podniecające czy może bolesne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Temat ucichł 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nieco tutaj dowiem jak to jest przed w trakcie i po.

Serio liczyłeś, że ktoś Ci zaserwuje tu taką opowieść? Wydaje mi się, że jest to tak ekstremalna fantazja, że jej realizacja, jest równie ekstremalnie rzadka. Już chyba prędzej coś znajdziesz na forach o body modifications czy ekstermalnym BDSM i to raczej tych zagranicznych.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat o kastracji zamilkł, a mysłałem ze się co nieco tutaj dowiem jak to jest przed w trakcie i po. Czy to bardzo podniecające czy może bolesne.

Nie musi byc wcale podniecajace czy bolesne!

Oprocz kastracji chirurgicznej istnieje kastracja chemiczna :smutny2: czyli podawanie Cyproteronu - leku hormonalnego, pochodnej progesteronu o działaniu antyandrogennym, gestagennym i przeciwgonadotropowym.Wtedy testosteron schodzi do piwnicy.

A jesli juz chcesz koniecznie bolesnie to masz wiele innych sposobow sciskania jaderek :redevil: i ich traktowania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Nie musi byc wcale podniecajace czy bolesne!

Oprocz kastracji chirurgicznej istnieje kastracja chemiczna :smutny2: czyli podawanie Cyproteronu - leku hormonalnego, pochodnej progesteronu o działaniu antyandrogennym, gestagennym i przeciwgonadotropowym.Wtedy testosteron schodzi do piwnicy.

A jesli juz chcesz koniecznie bolesnie to masz wiele innych sposobow sciskania jaderek :redevil: i ich traktowania.

Ja jak już to myslałem o kastracji kleszczami burdizzo takiej bezkrwawej zacisniecie tylko żyłek nad jaderkami. Chociaż słyszałem że to bardzo bolesne. Widziałem jak robiono to buhajkom czy tryczkom jak mieszkałem na wsi. Przy zabiegu były bardzo głosne ale stały spokojnie w czasie zabiegu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sa latwiejsze metody :

post-8255-0-55675500-1460235902_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym chciał żeby kobieta obcięła mi jaja. To jest chyba największe poświecenie psa dla Hotki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto szuka ten znajdzie krzysiu, wytrwałości;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...