Skocz do zawartości
brudny smok

K jak kastracja

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to jest chore... Obcinać jaja? Kastrowac? Hahah żenada totalna

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, tematy tego forum to "żenada totalna" dla ogółu. Kogo "normalnego" kręci "oddawanie" żony/dziewczyny innemu facetowi. A jednak... Podobnie z fantazją o kastracji. Sam zreszta ją podzielam (ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby przejść do realizacji).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz w ogóle choćby mgliste pojęcie o tym, w jakim dziale jesteś i co oznacza UC?

Bądź łaskaw nie komentować w ten sposób CUDZYCH fantazji.

Nie podoba się? Nie czytaj. Są inne działy i tematy!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wygladaja te fantazje w praktyce ? Wlasne realizacje ?

Prosze bardzo , tutaj przyklad uwalniania wlasnych jajeczek dla tych ktorzy maja jeszcze ochote  (jestesmy w UC) :

post-8255-0-86956900-1455795342_thumb.jpg

post-8255-0-67592400-1455795392_thumb.jpg

Czasami anatomia jest bardzo pouczajaca :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wygladaja te fantazje w praktyce ? 

Najczęściej leżę sobie w łóżku, trzymam ptaka w garści i wyobrażam sobie jak jakieś laski, w akcie zemsty albo okrucieństwa zakładają mi elastratorem gumki kastracyjne, zgniatają nabiał burdizzio, albo j.w. dokonują ostatecznego cięcia skalpelem. Albo jak żona po doświadczeniu seksu z kochankiem stwierdza, że moje jajka są do niczego i postanawia mi je usunąć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

A jak wygladaja te fantazje w praktyce ? Wlasne realizacje ?

Prosze bardzo , tutaj przyklad uwalniania wlasnych jajeczek dla tych ktorzy maja jeszcze ochote  (jestesmy w UC) :

attachicon.gifb10.jpg

attachicon.gifv1.jpg

Czasami anatomia jest bardzo pouczajaca :redevil:

To takie trochę okropne, jak już to kleszcze burdizzo 2 x po 10 sek. tochę bólu ale nie ma ani ran ani krwi a tutaj co na zdjęciu to do infekcji jeden krok albo i mniej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co kto lubi.  :->

ja bym wybrał elastrator.

no chyba, że doktorka byłaby fajna to mógłby być i skalpel.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

co kto lubi.  :->

ja bym wybrał elastrator.

no chyba, że doktorka byłaby fajna to mógłby być i skalpel.

Widzę że lubisz ten temat, że te fantazje Cię pociągają. Ciekawe jak by przyszło co do czego jak byś krzyczał i się bronił przed tym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że lubisz ten temat, że te fantazje Cię pociągają. Ciekawe jak by przyszło co do czego jak byś krzyczał i się bronił przed tym.

Rura by mi zmiękla. Na 100%. Choć niektórzy pisza, że o dziwo wtedy twardnieje. Jak napisałem wyżej to tylko jedna z fantazji. Niech nigdy mi się nie przydarzy.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Rura by mi zmiękla. Na 100%. Choć niektórzy pisza, że o dziwo wtedy twardnieje. Jak napisałem wyżej to tylko jedna z fantazji. Niech nigdy mi się nie przydarzy.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Rogaczem jesteś na serio czy to tylko taki nick? W jakim jesteś wieku? Ja wiele razy widziałem na wsi jak byczki i tryki kastrowano różnymi metodami ale najbardziej podobało mi się kleszczami burdizzo. Chociaż to pewnie bardzo bolesne bo jak mu pierwszą stronę sciskali to aż przysiadały na chwilę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...