Skocz do zawartości
brudny smok

K jak kastracja

Rekomendowane odpowiedzi

Tego nie rozumiem jak kastracja wpłynęła pozytywnie na to ze on zaczął i wykonywać prace domowe- dla mnie bezsensu. To tak jak ja bym wyrwał jakiejś jajniki i powiedział ze jest lepsza gosposią. Wydaje mi się cała ta historia durną ściema. To czy ktoś chce np pozmywać rodzi się w mózgu a nie w jajach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okres fascynacji kastracją. Podniecała mnie myśl o wykastrowaniu mnie w którym to zabiegu brałaby udział moja Żona odcinając osobiście /pod okiem lekarza/ moje jadra od moszny. Tak bym się stał eunuchem mojej Żony :-/ Szkoda że to przyjemność i przeżycie jednokrotne i niepowtarzalne. Mógłbym po takim zabiegu zadowalać jak kobieta kochanka mojej Żony oralnie i nie tylko. Ot takie marzenie chyba nie do zrealizowania. Mój penis staje na krótko więc i tak nie ma z niego specjalnego pożytku :-(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację Adamovsk. To rozgrywało się tylko w sferze fantazji, ale gdyby jakimś cudem sytuacja była odwracalna to bym spróbował.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście bardzo mi się podoba jaki sposób oddania wybrance, oddanie swoich jąder i penisa swojej partnerce jest symbolem całkowitego oddania.

Gdybym wiedział że moja wybranka jest tą jedyną i ona zażądałaby ode mnie dowodu w formie przyrodzenia to nie miałbym wątpliwości i ofiarowałbym jej wszystko bez zastanowienia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście bardzo mi się podoba jaki sposób oddania wybrance, oddanie swoich jąder i penisa swojej partnerce jest symbolem całkowitego oddania. Gdybym wiedział że moja wybranka jest tą jedyną i ona zażądałaby ode mnie dowodu w formie przyrodzenia to nie miałbym wątpliwości i ofiarowałbym jej wszystko bez zastanowienia.

Misku !

Jestes jeszcze bardzo mlodym mezczyzna i mysle , ze kierujesz sie w swojej wypowiedzi tylko fantazja pozbawiona mozliwosci realizacji.

Pamietaj , ze usuniecie jader to nie usuniecie zeba u dentysty. Jesli masz watpliwosci to poczytaj anatomie czlowieka.

To powazna operacja z daleko idacymi konsekwencjami ktora sie przeprowadza tylko w razie niebezpieczenstwa zycia.

Zaden lekarz nie przeprowadzi jej na zyczenie pacjenta nawet na jego wlasna odpowiedzialnosc poniewaz musial by odlozyc na bok swoja zawodowa przysiege Hipokratesa.

Widzisz wiec , ze tego rodzaju "modyfikacje" nie sa usprawiedliwione medycznie.

Z drugiej strony pamietaj , ze jadra to magazyn genetyczny i zrodlo produkcji waznych dla zycia hormonow : testosteronu.

Jesli masz pytania co do mojej argumentacji to postaw je tutaj albo na moim PW. Chetnie odpowiem.

Pamietaj , ze my tutaj na forum traktujemy nasze fantazje odpowiedzialnie i nigdy nie akceptujemy trwalych okaleczen czlowieka.

Od tego sa inne fora.

Okaleczenie tego typu ktore akceptujesz jest nieodwracalne i powodujace dalsze uszkodzenie organizmu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietaj , ze usuniecie jader to nie usuniecie zeba u dentysty. Jesli masz watpliwosci to poczytaj anatomie czlowieka. To powazna operacja z daleko idacymi konsekwencjami ktora sie przeprowadza tylko w razie niebezpieczenstwa zycia.

wiem o tym i jestem tego świadom, ja to rozważam w dalekiej przyszłości jako możliwość, a nie czyn który zrobię jutro na 100%

wiem że to jest decyzja jedna na całe życie ale z drugie strony nie ma chyba większego oddania kobiecie i zagwarantowania swoich uczuć wobec niej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że to jest decyzja jedna na całe życie ale z drugie strony nie ma chyba większego oddania kobiecie i zagwarantowania swoich uczuć wobec niej :)

Rozpatrujesz wiec taka mozliwosc w kategoriach przyszlosci .

Dobrze !

Ale czy w tych kategoriach mozesz byc na 100 % pewien , ze taka forma "ofiary" z Twojej strony bedzie konieczna i potrzebna ?

Czy tez tylko jest to prawdopodobienstwo ? Bo to przeciez duza roznica.

Jaki zwiazek ma gwarancja uczuc do tego rodzaju oddania sie ? Czy akt malzenski nie jest wazny ?

Czy dla kobiety tez ma byc wazne takie zobowiazanie w stosunku do mezczyzny ? To znaczy daleko idace okaleczenie sie jako "dowod" ?

Czy jeden czlowiek ma prawo oczekiwac od drugiego takiego okaleczenia ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek walery149

Czytałem kilka informacji dotyczace kastracji, temat ciekawy.

Czytałem kilka informacji dotyczace kastracji, temat ciekawy.

Pewnie najbezpieczniejsza jest kleszczami burdizzo tylko to strasznie bolesne ale nie ma krwawienia i ran.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...