Skocz do zawartości
yes

Czy moja mloda blond zona to blachara?

Rekomendowane odpowiedzi

Dyskretnie, chyba niepotrzebnie się unosisz.

Wszystko jest dla ludzi - kredyty i leasingi też.

Myślę, że Samstag miał raczej na myśli tych, którzy się "lansują", chociaż w rzeczywistości nie bardzo ich na to stać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza się :) (a miałem już post ociekający bólem dupska pod palcem ehh...)

Chodzi mi tylko o mierzenie sił na zamiary( tak jaśniej: zarabiasz 2500 nie kupuj fury za 100 000). Sporo osób tego nie mierzy.

Przykro mi, że Cie to uraziło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem po sobie, kupić auto to nie problem, kasę można odłożyć ale późniejszy serwis jest bolesny w naszym kraju. Ale wracając do tematu sporo kobiet ogląda się i uśmiecha, gdy widzi dobre auto. Jest w tym jakaś magia, a raczej pieniądz, który jest podniecający dla kobiet ;)

P.S.

Może to nie eleganckie i nie w porządku w stosunku do kobiet ale gdy miałem Audi A5 to "zwróciło mi się" z nawiązką :D

Teraz też jeżdżę sportowym coupe ale tańszym, własnie z uwagi na serwis...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z definicją z wikipedii blachara to:

- osobnik płci żeńskiej dobierający sobie partnerów przez pryzmat samochodu którym się poruszają. Dodatkowe punkty są za blachy tzw "niemieckie" oraz BMW z alusami i napisem "Master" na tylnej szybie.

-charakteryzuje się żółtobrązową kolorystyką ciała oraz tipsami mogącymi uchodzić w niektórych kręgach za szpony Wolverina.

-wieczna tapeta na twarzy niezależnie od pory dnia czy nocy powoduje że druga blachara w okolicy jest osobnikiem zagrożonym walką godową, (jak to powiedziała największa blachara RP "królowa jest tylko jedna"). Jako broń sieczna najczęściej stosowane są powyższe tipsy.

-najbardziej typowym strojem rzeczonej blachary są skrawki materiału tylko przypadkiem osłaniające sutki oraz obowiązkowy brak bielizny.

Jeśli Twoja żona pasuje chociaż do jednego z powyższych, to tak, jest blacharą :list:

Mam nadzieję że byłem pomocny.

• Lubię 7
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie pasuje do opisu :)

A moze to Zouza pare postów wyżej ma racje... Hmmm...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w tym jakaś magia, a raczej pieniądz, który jest podniecający dla kobiet ;)

Taaaa, wręcz sikam z podniecenia, bo jakiś gość jeździ takim, czy innym, autem. ;)

Nic nie pasuje do opisu :)

A moze to Zouza pare postów wyżej ma racje... Hmmm...

Ma, ma.

Ona za autami może i się ogląda, ale to Ty się nimi podniecasz. ;)

Jeśli Twoja żona pasuje chociaż do jednego z powyższych, to tak, jest blacharą :list:

A to nie muszą być spełnione wszystkie? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza się :) (a miałem już post ociekający bólem dupska pod palcem ehh...)

Chodzi mi tylko o mierzenie sił na zamiary( tak jaśniej: zarabiasz 2500 nie kupuj fury za 100 000). Sporo osób tego nie mierzy.

Przykro mi, że Cie to uraziło.

kompletnie mnie to nie uraziło hehe tylko przepraszam że to napisze ale wychodzi Twój brak wiedzy. Jeżeli ktoś spłaca kredyt, czy leasing to znaczy że go stać na fure za 100.000 czy za 500.000 a jak ktoś nie spłaca to mu wezmą i będzie wstyd na dzielni. Skąd wiesz że ktoś zarabia 2.500 zł i kupuje fure za 100.000 zł? A ile powinno sie zarabiać żeby kupić takie auto? I jaki salon czy firma jest taka ograniczona że sprzedaje samochody biedakom którzy nie płacą? Skoro ktoś sprzedał komuś samochód to po temacie. Po co pisać że ktoś mało zarabia. Zrozumiałbym, że ktoś się wozi fajną furą a jest burakiem, nie szanuje innych ale nie rozumiem gadki że ktoś jeździ dobrą furą a mało zarabia. Za darmo chyba mu salon nie dał auta.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...