Skocz do zawartości
yes

Czy moja mloda blond zona to blachara?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio co raz częściej opowiada mi jaki to drogi samochód widziała lub ekscytuje sie gdy razem jedziemy i cos ciekawego nas mija... Swoja droga czuje wkurw bo mamy zwykle suto a z drugiej dodaje mi to pomysl do fantazji ze ktos z kasa w wielkiej fajnej furze pompuje ja na moich oczach...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fantazja spoko ale nie przejmuj się tym jaką furą ktoś jeździ. Akurat to nie jest wykładnikiem zasobności portfela, w tym pięknym nadwiślańskim kraju kredyty samochodowe oraz firmowe i leasingi (znasz ten typ? koleś ma jednoosobową działalność pt. produkcja uszczelek i porshe z kratką na firmę hehe) to norma. W mojej kamienicy jest spora patologia. Socjal, fizole itp. ja mam najgorszy samochód na całym parkingu ale jako jeden z nielicznych jest cały mój :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fantazja spoko ale nie przejmuj się tym jaką furą ktoś jeździ. Akurat to nie jest wykładnikiem zasobności portfela, w tym pięknym nadwiślańskim kraju kredyty samochodowe oraz firmowe i leasingi (znasz ten typ? koleś ma jednoosobową działalność pt. produkcja uszczelek i porshe z kratką na firmę hehe) to norma. W mojej kamienicy jest spora patologia. Socjal, fizole itp. ja mam najgorszy samochód na całym parkingu ale jako jeden z nielicznych jest cały mój :)

Cwaniak bez kasy ale za to z moja zonka w fajne furze jeszcze mocniej mnie kręci ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak lubicie, to poproś, żeby przy tobie okazała zaiteresowanie fajną furą. Na przykład niech zapyta przystojnego właściciela, jaki

silnik ma jego fura. Stąd już niedaleko do propozycji przejażdżki. :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak lubicie, to poproś, żeby przy tobie okazała zaiteresowanie fajną furą. Na przykład niech zapyta przystojnego właściciela, jaki

silnik ma jego fura. Stąd już niedaleko do propozycji przejażdżki. :->

Boże... Ile ja bym dał by siedzieć z przodu a oni z tylu albo on kazał mi wyjsć na zewnątrz i zaczekać...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam kto w Waszym związku jest blacharą... ;)

Sorry, nie mogłam się powstrzymać. :D

• Lubię 8
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a Ty myślisz, że jak ktoś ma jednoosobową działalność i auto w leasingu to mu ktoś daje na ten leasing czy musi to wyciągnąć ze swojej kieszeni? Jak kogoś stać na leasing czy na kredyt i z tego korzysta to znaczy, że jest biedakiem ale lubi się pokazać? A może rozsądnie myśli bo swoje pieniądze trzyma na czarną godzinę. Nie sztuka wydać na auto swoją kasę i być golasem, sztuką jest zarobić na własny samochód i mieć dodatkowo swoje zaskórniaki. Aha, nie mam jednoosobowej działalności.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...