Skocz do zawartości
uechtatch

Selfsucking

Selfsucking  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gdybyś był w stanie sięgnąć to zrobiłbyś sobie loda?

• Tak
    • Nie
    • Kiedyś spróbowałem i było paskudnie
    • Zdarza mi się to robić regularnie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tak nie potrafię. Sam nie wiem czy dlatego, ze za malo wygimnastykowany jestem czy mam za krotkiego. Ale myślę ze raczej to drugie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak nie potrafię. Sam nie wiem czy dlatego, ze za malo wygimnastykowany jestem czy mam za krotkiego. Ale myślę ze raczej to drugie...

Wyjąłeś mi to z ust. Jakkolwiek by to nie zabrzmiało.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No zabrzmialo to tak jakby to jednak nie bylo selfsucking :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys umialem to robic. Uwielbiam smak i zapach kutasa. Dlatego czekam az wylize bulla ktory bedzie bzykal moja zonke. Lubilem sie tak zabawiac i spuszczac w usta. Zawsze mialem niedosuyt ze tak malo daje rade wlozyc w usta. Dodam ze jestem hetero. W facetach lubie tylko kutasa wiec nie zaliczam tego do bi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kot kumpla tak robił ... wszyscy w czasach licealnych mu zazdrościli ... znaczy się kotu nie kumplowi ....

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czarek Pazura kiedyś powiedział:Do buzi to ja sobie sam sięgam :) Pamiętacie z jakiego to filmu? Ja nie to zapraszam do obejrzenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monty, powtarzasz. ;) Zerknij na 2 stronę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym była taką plasteliną też robilabym sobie dobrze.

Ewa

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie kieruję do Rogaczy, no chyba, że Byki też zainteresowane tematem.

Ciekawy jestem jak Hotki na to patrzą.

A jak by ci panowie z załączonych fotek spróbowali dojść do swojego małego od dupy strony :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Próbowałem wiele razy na przełomie podstawówki i ogólniaka, najczęściej w opcji "leżąc na karku z tyłkiem do góry, lędźwiami opierając się o ścianę". Niestety bez większych sukcesów, choć parę klasycznych "self facial-i" w ten sposób zaliczyłem  :klaszcze:  Gdzieś tak w połowie LO, na szkolnej wycieczce do W-wy, w trzyosobowym pokoju kolega - gimnastyk zaproponował, że pokaże nam, jak sobie ssie do końca, ale pod warunkiem, że się wszyscy rozbierzemy do naga i położymy na rozłożonych na podłodze materacach. Obaj z tym drugim współlokatorem nie wierzyliśmy, że można coś takiego w pełnym zakresie osiągnąć (kolega tez próbował, jak ja - i tez bez sukcesu), więc szczeniacka ciekawość zwyciężyła. Leżąc nago z dwóch stron kolegi-gimnastyka przez parę minut podziwialiśmy jego wyczyny (bez trudu pochłaniał całkiem sporego członka aż do nasady), gdy jednak w miarę podniecenia jego ręce zaczęły błądzić w stronę naszych penisów - w panice uciekliśmy na nasze łóżka. Moje było piętrowe, więc nie miałem problemu ze skopaniem rozochoconego gimnastyka z drabinki, ale kolega piętro niżej do rana musiał walczyć. Chyba, nie wiem, bo na wszelki wypadek nie spoglądałem w dół  :redevil:   

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...