Skocz do zawartości
uechtatch

Selfsucking

Selfsucking  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gdybyś był w stanie sięgnąć to zrobiłbyś sobie loda?

• Tak
    • Nie
    • Kiedyś spróbowałem i było paskudnie
    • Zdarza mi się to robić regularnie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Nurtyje mnie jedno pytanie dotyczące tego tematu - co, jeśli (czysto teoretycznie) sami zaczęlibyśmy sobie dawać

największą rozkosz?  :facepalm:

ależ takie osoby istnieją :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko opcja. Gdybym sięgnął to robiłbym to zamiast ręką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesooo... nie wiem. Myślę, że po pijaku bym spróbował.., potem bym pewnie zwymiotował.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś spokojnie potrafiłam, teraz ćwiczę rozciąganie i może jak będę konsekwentna, to za jakiś czas znów się uda.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byłem młodszy i bardziej rozciągnięty, to często to robiłem. Uwielbiam smak penisa. I własnego i innych. Nie jestem bi ale uwielbiam obciągać i całować się z hotka zaraz po tym, jak miała innego w ustach. Niestety z wiekiem człowiek sztywnieje. A druga sprawa, że kutas też jest z wiekiem coraz mniejszy. Udowodnione naukowo w przypadku żonatych i dzieciatych. Gdybym mógł, obciagala bym sobie codziennie. 

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, Hotka85Rogacz90 pisze:

A druga sprawa, że kutas też jest z wiekiem coraz mniejszy. Udowodnione naukowo w przypadku żonatych i dzieciatych.

Na szczęście nie u wszystkich, co również jest udowodnione naukowo. Często wystarczy pilnować odpowiedniej diety. Polecam jeść dużo kapustnych warzyw, które zmniejszają przemianę testosteronu w estrogen.

Stara mądrość głosi:  "organ nieużywany zanika", co w przypadku zanikania penisa jest najprawdziwszą prawdą. Dlatego zalecam panom jak najwięcej seksu :)

A w temacie.

Nie kręci mnie, gdy mężczyzna sam sobie bierze penisa do ust. Dla mnie to wręcz groteskowy widok .

Wolę, gdy mężczyzna bierze do ust penisa kochanka. Wtedy taaak, to bardzo podniecający widok.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Dragonfly pisze:

Na szczęście nie u wszystkich, co również jest udowodnione naukowo. Często wystarczy pilnować odpowiedniej diety. Polecam jeść dużo kapustnych warzyw, które zmniejszają przemianę testosteronu w estrogen.

Stara mądrość głosi:  "organ nieużywany zanika". co w przypadku zanikania penisa najprawdziwsza prawda. Dlatego zalecam panom jak najwięcej seksu :)

A w temacie.

Nie kręci mnie, gdy mężczyzna sam sobie bierze penisa do ust. Dla mnie to wręcz groteskowy widok .

Wolę, gdy mężczyzna bierze do ust penisa kochanka. Wtedy taaak, to bardzo podniecający widok.

Ja uwielbiam ssać swój i czyjś. A co do kapustnych potraw, moja dieta mi nie pozwala na to. Rozmiar penisa znacznie się nie zmniejszył bo z 18 na 17. A seksu uprawiamy dużo. Zresztą jako rogacz lubię, kiedy kochanek ma większego niż ja. A żona za dużych też nie lubi. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...