Skocz do zawartości
uechtatch

Selfsucking

Selfsucking  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gdybyś był w stanie sięgnąć to zrobiłbyś sobie loda?

• Tak
    • Nie
    • Kiedyś spróbowałem i było paskudnie
    • Zdarza mi się to robić regularnie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, mamy "ciut" trudniej. ;)

Nie wszystkie.

Tak wiem, nie liczy się.

post-4983-0-21803900-1473417999_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czego można się dowiedzieć o ludzkim ciele na tym forum.

Toż to szok!

Nie gadaj że nie wiedziałaś?

Można, można... :)

Jak sięgam pamięcią do czasów bardzo bardzo przeszłych, lata jak budziła się moja seksualność (miałem ze 13-14 lat) to nawet udało mi się w podobny sposób posmakować. Pełnego loda nie zrobiłem bo to kurewsko niewygodne było.

Leżąc na karku i przerzucając nogi przez głowę czy siedząc na dupie i schylając się? Bo nie wierzę że obu sposobów nie próbowałeś :D

Czego to się człowiek o własnym mężu, na forum dowiedzieć może ;)

To wcześniej Ci nie powiedział? A ankiety przedmałżenskiej nie wypełnianialiście?

P. S.

Piękny temat :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To wcześniej Ci nie powiedział? A ankiety przedmałżenskiej nie wypełnianialiście?

jeśli mówił to tego nie pamiętam.... tak wiem ta skleroza...

a jeśli chodzi o ankietę to wiesz, nie wpadłam na to, by zadać pytanie: "kochanie a robiłeś sobie sam loda"? :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoć nie ma głupich pytań :)

To jak w tym żarcie.

Dlaczego pies liże sobie jaja? Bo może!

Do dzieła Panowie. Z tymi żebrami też słyszałem że po wycięciu dwóch żeber wszystko staje się proste :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leżąc na karku i przerzucając nogi przez głowę czy siedząc na dupie i schylając się? Bo nie wierzę że obu sposobów nie próbowałeś

Siedząc na dupie, nie wpadłem na to żeby robić to leżąc na karku... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siedząc na dupie, nie wpadłem na to żeby robić to leżąc na karku...

Głupio wygląda ale łatwiej bo nogi swój ciężar mają...

Znaczy kolega tak mówił :D

Widziałam kiedyś kobiete-gume tak gietka, że sama sobie mogła minetki strzelać :-D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałam kiedyś kobiete-gume tak gietka, że sama sobie mogła minetki strzelać :-D

To dopiero sztuka. Była by głupia gdyby nie skorzystała z tej możliwości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym potrafił takie rzeczy to nie wiem czy miałbym czas żeby na forum wejść :D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...