Skocz do zawartości
uechtatch

Selfsucking

Selfsucking  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gdybyś był w stanie sięgnąć to zrobiłbyś sobie loda?

• Tak
    • Nie
    • Kiedyś spróbowałem i było paskudnie
    • Zdarza mi się to robić regularnie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że nigdy nie biłeś konia?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Ustami nie, ale widze, ze ta gietkosc kregoslupa jakos Cie intryguje i nakreca... Do boju - trening czyni mistrza!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro się masturbuję i znam swój smak (jak to kobietom, którym zdarza się oral po penetracji) - nie widziałabym przeciwwskazań.

Niestety, mamy "ciut" trudniej. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówię, że się nie da. Tylko trudniej. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No sorry, Panowie mają bliżej, o długość fiuta. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mają bliżej, o długość fiuta. :D

Ty tylko marne kilkanaście albo wręcz kilka centymetrów. Choć mogą zrobić różnicę.

Do boju - trening czyni mistrza!

Boje się, że mi dysk wyleci...

A co do filmowych nawiązań 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sięgam pamięcią do czasów bardzo bardzo przeszłych, lata jak budziła się moja seksualność (miałem ze 13-14 lat) to nawet udało mi się w podobny sposób posmakować. Pełnego loda nie zrobiłem bo to kurewsko niewygodne było.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sięgam pamięcią do czasów bardzo bardzo przeszłych, lata jak budziła się moja seksualność (miałem ze 13-14 lat) to nawet udało mi się w podobny sposób posmakować. Pełnego loda nie zrobiłem bo to kurewsko niewygodne było.

Czego to się człowiek o własnym mężu, na forum dowiedzieć może ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałam kiedyś kobiete-gume tak gietka, że sama sobie mogła minetki strzelać :-D

Na żywo?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa mogła, a nie strzelała...

To tak jakby robotę do domu brała

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...