Skocz do zawartości
Aurora

chciałam się skromnie przywitać:)

Rekomendowane odpowiedzi

Z przyjemnością witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu nowa ale nie do końca bo dwa razy miałam okazję uczestniczyć w zlocie wraz z moim mężem, który już tu jest zarejestrowany od jakiegoś czasu.

Podobało mi się bardzo i postanowiłam się zarejestrować i troszeczkę spróbować się po udzielać. 

Witam serdecznie :->

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O cholera! To teraz mam zgryz - ktoś Ty, kto Mężem Twym i czy było nam dane poznać się  :P

Anyway - witaj i baw się dobrze :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobało mi się bardzo i postanowiłam się zarejestrować i troszeczkę spróbować się po udzielać. 

Cześć,

Nie próbuj się udzielać, tylko to rób.

Skoro byłaś na jakiś naszych spotkaniach, to wiesz też że jesteśmy zajebiści;-) (a teraz Ty też należysz do "my") :D

Pozdrawiam

Druh. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciała przyjemność po naszej stronie, powiem nieskromnie. Witaj serdecznie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm byłaś na zlotach nie będąc zarejestrowana na forum ? ani chybi jakaś Mata Hari

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie Ktoś z sąsiedztwa i obyś nie była kolejna "martwa dusza".

Niby tylu zainteresowanych tematem a jednak konkretnych, zdecydowanych tak mało ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm byłaś na zlotach nie będąc zarejestrowana na forum ? ani chybi jakaś Mata Hari

Mógł to nie być oficjalny zlot forumowy, ewentualnie mieli konto pary, na którym udzielał się on. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie Ktoś z sąsiedztwa i obyś nie była kolejna "martwa dusza". Niby tylu zainteresowanych tematem a jednak konkretnych, zdecydowanych tak mało

Eeee nieładnie nieładnie... Owszem, może są i martwe dusze i podglądacze również... Ale jest wielu wielu aktywnych, tylko ich trzeba sobą zauroczyć a nie na objawienie czekać :):lach: 

PS. wiem bryknęłam, wolałabym Semowi bryknąć ale nie znalazłam jego posta który by mi do brykania pasował :) 

Upsss... Zapomniałam niekulturalnie. Przepraszam. Ale się zbulwersowałam komentarzem nieco Impisha :)

Również witam nową osobę i proszę się nie martwić chętnych aktywnych nie brakuje :)  

W miarę świeża też tu jestem, apetyt mi dopisuje i głodna nie chodzę :) Powodzenia w realizacji fantazji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...