Skocz do zawartości
Xavery

Fluidy, chemia ... coś ulotnego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wierzę osobiście w aury. Wierzę że jeśli kogoś się boję albo kogoś lubię to mam w głowie jak osoby które lubię/nie lubię sie zachowują, mówią, poruszają, jakich słów używają itp. Dlatego jedni czytając jakieś zdanie na chacie powiedzą: "Ja mam złe przeczucia jak to czytam" a inni "O co ci chodzi, no normalnie pisze..", bo dla jednych to jest alarm a dla drugich coś neutralnego.

Ale to są chyba odrębne sprawy, jeśli kogoś się boję, to się boję, ale każdy ma aure i koniec :). A moiże jednak ta aura sprawiła że odbieram tego człowieka tak a nie inaczej, Nie wiem tego więc się nie upieram- być może  ;)

Tak jak Iko pisze doświadczenie też ma swój udział ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale aury są, czy tego chcesz, czy też nie :). A jak do nich podchodzimy to już indywidualna sprawa ;)

bliżej mi poglądem do rity

nie ma aury, są zachowania i nasz sposób ich odczytywania

mówię zarówno o sposobie bycia w rzeczywistości i sposobie "prezentacji" w internetach (choćby tu na forum)

oj dużo, bardzo dużo można się o człowieku dowiedzieć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu sama sobie zaprzeczyłam... :). Każdy ma aurę ale być może nie zauważalną??? Nie wiem...

dobra ... wezmę Cię pod włos :)

opowiedz mi o mojej aurze

a jak się rita zgodzi to opowiesz o jej aurze

mnie widziałaś, rity nie :)

co Ty na taką grę?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ej napenowo chesz??? Iko

noooo :redevil:

do bólu szczerą :D taką jaką wg Ciebie epatuję

ps. nie zamierzam z nią dyskutować, wszak to Twoje odbieranie będzie a nie to co ja o sobie myślę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty pewna siebie, (nie biorę pod uwagę co czytam)  , sympatyczne wrażenie, acz kolwiek nieraz nahalne sorry. Rita, też pewna siebie i swoich racji, walczy jak Ty jak lwica więc podobna . Aura pozytywna :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rita z przekonań nie chce absolutnie walczyć jak lwica o swoje poglądy, ale jakoś tak się wypowiadam, że tak to wygląda, już się z tym pogodziłam ;) Nadal nie uważam, że to moja aura tylko reinterpretacja mojego zachowania przez inną osobę. Ale to ja nie wierzę w aury. Sam koncept podoba mi się tak samo jak teoria reinkarnacji. Czemu nie? Sympatyczne. Ktoś w to wierzy... Fajnie, posłucham z zainteresowaniem.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...