Skocz do zawartości
frelka321

Panowie w wersji na damsko

Rekomendowane odpowiedzi

No wiemy, że nie naśmiewasz nadwagi, wiemy. Jak tylko to napisałaś o kolesiu z nadwagą od razu przypomniałam sobie tego typa

post-19163-0-93575200-1472929340_thumb.png

Od teraz Gra o tron nie będzie już nigdy taka sama, bo w moim umyśle koleś już na zawsze ma na sobie o wiele za małe, koronkowe damskie majtki i ten żałosny wzrok spowodowany wżynającym się w dupsko materiałem :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie obraziłabym się gdyby ktoś zrobiłby dla mnie taki striptiz,

Męski striptiz jest w mojej ocenie zaprzeczeniem męskości widzianej moimi oczami. Podobnie odbieram męskie zespoły taneczne w rodzaju chippendales; jestem wprost zażenowana patrząc na faceta wyginającego się przede mną w pozach niby na niby ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Męski striptiz jest w mojej ocenie zaprzeczeniem męskości widzianej moimi oczami.

Na siłę namawiać nie będę, ale... nie lubisz patrzeć jak koszula zsuwa się po ramionach, jak powoli odpina guziki w spodniach, jak...

Cóż to innego jest jak nie striptiz??? :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, ja chyba mam "traumę" po jednym striptizie męskim zamówionym przez koleżankę dla innej z okazji wieczoru panieńskiego.

To było coś tak żenującego, że nie wiedziałam, gdzie oczy odłożyć ;)

A taki, o którym mówisz to raczej dla mnie gra wstępna :P niż striptiz w rodzaju "wyginam śmiało ciało" :lach:

Ale chyba zbaczamy z tematu :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, ja chyba mam "traumę" po jednym striptizie męskim zamówionym przez koleżankę dla innej z okazji wieczoru panieńskiego.

Hehe, na taki też mam ;)

A taki, o którym mówisz to raczej dla mnie gra wstępna :P niż striptiz w rodzaju "wyginam śmiało ciało" :lach:

Bo striptiz może przybierać różne formy - komercja już chyba nawet na filmach nie kręci. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Striptiz... ale czy dalej widziałybyście w facecie jego męskość, gdyby wykonywał niekomercyjny i w pełni intymny, dobrany do momentu wieczoru i uzupełniony idealnie podkładem muzycznym taniec... na obcasach?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja napisałam co dla mnie jest nie do przyjęcia, oczywiście w moich relacjach seksualnych. :P

Jakby to zrobił specjalnie dla mnie, a pociągałby mnie jako mężczyzna - tak, na pewno tak!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jakby zatańczył dla mnie ten kudłaty, który tańczył na początku i na końcu, to... no cholera... zmysłowo to robił. :redevil:

oj tak zgadzam się z Tobą :D

a co do tematu to filmik odebrałam jako pokaz artystyczny i uważam za bardzo udany zwłaszcza w wykonaniu jak go Zouza nazwała kudłacza :D bardzo lubię patrzeć na taniec zwłaszcza osób, które widać, że robią to z pasją i sercem.

nie mam nic do ludzi, którzy się przebierają, jak chcą niech to robią, mnie osobiście to nie kręci w żaden sposób, ale też nie muszę lubić wszystkiego :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy dalej widziałybyście w facecie jego męskość, gdyby wykonywał niekomercyjny i w pełni intymny, dobrany do momentu wieczoru i uzupełniony idealnie podkładem muzycznym taniec... na obcasach?

Nie wiem, musiałabym przekonać się naocznie ;):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...