Skocz do zawartości
frelka321

Panowie w wersji na damsko

Rekomendowane odpowiedzi

Trafiłam na filmik Panów na obcasach. Mało tego. Oni na tych obcasach tańczą.

I robią to nadzwyczaj dobrze.

Oto link:

W sumie jakby na to nie patrzeć to przecież jest taki rodzaj Panów, którzy się przebierają w damskie ciuchy. Drogie Panie, jak na to spoglądacie? Odbieracie to jako coś zabawnego, czy może i na was to działa w stymulujący sposób? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uhuuummmm, ależ prawie trafiłaś :P

Widziałam na żywo, oprócz podziwu pożerała mnie zazdrość na widok tak lekko stawianych kroków tanecznych w wysokich szpilach :D

A w temacie; taki widok nie działa na mnie stymulująco, bo nie wiem co, poza pożądliwością lekkości kroku w szpilach, miałoby mnie stymulować. Jeśli mężczyzna nie będący transwestytą* lubi się przebierać to niech to robi  :)

* ci akurat muszą, inaczej się uduszą ;):) choć nie wiem czy kilku razowa przebieranka nie ma znamion transwestytyzmu ;)

Niech każdy ubiera się tak jak lubi i tyle :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jakby zatańczył dla mnie ten kudłaty, który tańczył na początku i na końcu, to... no cholera... zmysłowo to robił. :redevil:

Łysy był tylko technicznie dobry.

W sumie jakby na to nie patrzeć to przecież jest taki rodzaj Panów, którzy się przebierają w damskie ciuchy. Drogie Panie, jak na to spoglądacie? Odbieracie to jako coś zabawnego, czy może i na was to działa w stymulujący sposób?

Zasadniczo nie działa.

Ale gdyby zdarzył się trójkąt z moim stałym kochankiem i kobiecym trans, to na pewno by podziałało jednak. :P

Natomiast, oczywiście moim zdaniem, fatalnie wyglądają zarośnięci od stóp do głów faceci, w dodatku z dużą nadwagą, wciśnięci w 3 rozmiary za małe, koronkowe, mikroskopijne majtusie. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fatalnie wyglądają zarośnięci od stóp do głów faceci, w dodatku z dużą nadwagą, wciśnięci w 3 rozmiary za małe, koronkowe, mikroskopijne majtusie

Ległam :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ilu z czytających będzie się zastanawiało czy faktycznie nie dobrali zbyt za małych majtek :D

Kurde, ja obejrzałam to z trzy razy i jakoś na mnie to podziałało. Zwłaszcza te mięśnie Łysego! Jakoś nie obraziłabym się gdyby ktoś zrobiłby dla mnie taki striptiz, a potem mnie porządnie przeleciał. Ojezuśku, ale bym była wtedy zadowoloną kobietą!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łysy ogólnie fajny, fajny ruch, technika... ale mam wrażenie, że nie do końca to czuł, albo po prostu nie potrafi zatańczyć tak zmysłowo jak kudłaty. ;)

Ja biorę zmysłowość, Ty bierz mięśnie. Podzielimy się, bez sporów i kłótni :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa! :lach:

Wiesz, ja nie wyśmiewam nadwagi, absolutnie! Tylko jak ktoś lubi poczuć się, choć na chwilę, jak kobieta - to niech naprawdę wygląda jak kobieta, niezależnie od wagi. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to ja już kobiet za cholerę nie zrozumie, nie dość, że mam mieć dużego fiuta, to jeszcze w zamałych majtkach, na obcasach pląsać????

i może jeszcze na trzeźwo???? :facepalm:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, no właśnie nie w za małych!!!!!!!!!!!!!! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...