Skocz do zawartości
impish

Figlarne fantazje

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam to co w ostatnim czasie chodzi mi po głowie.

Co o tym sądzicie?

1. Wspólny wypad (we trójkę) do centrum handlowego podczas którego zadaniem rogacza będzie dopilnowanie, by nikt nie przeszkadzam nam w sklepowej przymierzalni

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co mamy sądzić? :D

Masz fantazję? Chcesz zrealizować? To szukaj pary, która podzieli Twoją fascynację "tematem". :)

Powodzenia! :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to zaskakujące, bo były opisane trzy punkty ale jak widac ukra cenzura i tu zagościła ;)

Ale po kolei.

Nr 2 - zabieram hotke do hotelu bynajmniej nie po to, by rozmawiać o bieżących sprawach społeczno-politycznych ;)

W trakcie zabawy ona pisze / dzwoni do rogacza iłowiec, by po nią przyjechał pod konkretny adres. Gdy sie melduje na dole dostaje info, by przyszedł do pokoju gdzie na wejściu ona mówi coś w stylu: zobacz kochanie jaka jestem umorusana! Nie mogę tak stad wyjsć wiec postaraj sie i mnie ładnie wyczyść ustami i jezykiem. Jak juz jest gotowa pachnąć wciąż seksem elegancko sie wszyscy żegnamy i ustalamy, ze następnym razem znów przeżyje,y coś ekscytującego.

Nr 3 - wkrótce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecany nr 3 - znajomosc z para w której kobieta jest w okresie laktacji i rozkoszowanie sie wszystkimi uroczymi możliwościami jakie ten czas niesie z soba.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obiecany nr 3 - znajomosc z para w której kobieta jest w okresie laktacji i rozkoszowanie sie wszystkimi uroczymi możliwościami jakie ten czas niesie z soba.

Szacun kolego za taką fantazję. Życzę realizacji. Nie moje klimaty ale jestem zaskoczony pomysłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do tego trzeba fantazji i innych osób podzielających takie zainteresowania ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to zaskakujące, bo były opisane trzy punkty ale jak widac ukra cenzura i tu zagościła ;)

Ze względu na emotę na końcu - biorę to za żart.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie żart. Napisałem post, który finalnie został opublikowany w okrojonej wersji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...