Skocz do zawartości
cranberry

Fiut to nie wszystko...

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek dojrzalyimpot

Zrobił, co umiał, najlepszego.

hmm no, i to dosłownie .......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy Wy mieliście / miałyście podobne sytuacje? Co sądzicie o takich "kochankach"? Czy warto skorzystać z okazji i raz zabawiać się z większym, ale nic oprócz tego nie mieć w zamian?

Odpowiem przewrotnie.

Kazdego z Nas kręci co innego. Na wiele rzeczy jesteśmy w stanie przymknąć oko byle miał to coś na czym Nam zależy. Ot fetysz i już

Fiut, klata, pośladki , tyłek, nogi, piersi...etc.

...ale jak gadka się nie klei to zwyczajnie lepiej sobie podarować....temat przerabialiśmy. :smutny2:

W końcu młodość jest w Nas a całe życie przed Nami.

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam inne okreslenia bardziej anatomiczne.

Już widzę jak mi po nogach leci, gdy facet mi powie: "a teraz spenetruję cię swym penisem/prąciem".

No fuck, każdy ma prawo mieć takie wymagania jakie chce. O czym tu dyskutować i do czego przekonywać???

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o takich "kochankach"?

ja nie szukam kochanka po jego rozmiarze ale rozumiem co masz na myśli. Irytujące jest to, jeśli facet ma większa główkę niż głowę... Często Ci, którzy zostali hojniej obdarzeni przez naturę mają przeświadczenie, że skoro mają dobry sprzęt na dole to reszta się nie liczy. Podkreślam, że to moje zdanie i nie prowadziłam na ten temat badań, to są po prostu moje spostrzeżenia, które wyciągnęłam na podstawie rozmów z facetami. Oczywiście nie jest to również regułą.

Irytacja nr 2 sięga mnie w chwili, gdy głównym tematem rozmów jest jak to określiłaś fiut. Dla mnie liczy się bardziej relacja z kochankiem, niż to co ma w spodniach. Zdarzał się u nas seks dla samego seksu ale smakował gorzej, niż z kochankiem, z  którym wcześniej ciekawie się rozmawiało. W moim przypadku relacja "przyjacielska" przekłada się na jakoś kontaktu w sferze erotycznej. Dlatego, jeśli tematem podstawowym jest sprzęt kochanka, oglądanie i podziwianie jego 50 odsłon w każdym możliwym świetle i pod każdym kątem to to nie zachęca do dalszego kontaktu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A próbowałaś Cranberryslut (w skrocie CBS) obniżyć poprzeczkę swoich wymagań za pomocą alkoholu? Może czasem warto dla fajnego ciała znieczulić się odrobinę ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeee, lepiej pigułkę gwałtu i znieczulić się kompletnie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeee, lepiej pigułkę gwałtu i znieczulić się kompletnie ;)

Nie mam pod ręką

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A masz ochotę się znieczulić? ;)

Wiesz, bez urazy, ale takie rady są, mniej więcej, jak ta -> weź Viagrę. Jak Ci będzie stał przez pół godziny, to zacznie być Ci wszystko jedno gdzie włożysz.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A masz ochotę się znieczulić? ;)

Wiesz, bez urazy, ale takie rady są, mniej więcej, jak ta -> weź Viagrę. Jak Ci będzie stał przez pół godziny, to zacznie być Ci wszystko jedno gdzie włożysz.

Ciężko porównywać alko z viagrą. Ale właśnie o pewne znieczulenie chodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pod kątem -> zerżnąć/dać się zerżnąć to bardzo łatwo.

Mam jednak nieodparte wrażenie (a rzekłabym, że nawet pewność) , że nie o znieczulenie Autorce chodzi, a wręcz przeciwnie - o mocne odczuwanie. I to na wielu płaszczyznach.

Nie rozumiem jak można tego nie rozumieć. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...