Skocz do zawartości
cranberry

Fiut to nie wszystko...

Rekomendowane odpowiedzi

Nawiazując do posta inicjalnego...

Typowy "członkocentryzm" i pałomyślizm.

Obstawiam, że posiadacz "lizaka" wychodzi z założenia, że kobiety rzucają się na gabaryt jak chytra baba na napój, a przy okazji sa wzrokowcami i na widok zdjecia dostaną ataku waginalnych motyli, co to zamienia się w pikujące, napalone jastrzębie odbierając rozum.

No cóż, niektóre członki posiadają nosicieli o niższym IQ od nich samych, a ego ich posiadaczy przykrywa cieniem ich samych razem z autobusem, którym jadą.

Mniemam, że spotkanie z takim osobnikiem może być równie interesujące jak "ornitologiczna" korespondencja i kręcić się jedynie wokół jednego "kołka".

Chyba, że ( jak ktoś wczesniej wspomniał ) potraktuje sie go jako samobieżny substytut wibratora z autonomiczna regulacją siły i częstotliwości. Wtedy wszyscy są zadowoleni.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba, że ( jak ktoś wczesniej wspomniał ) potraktuje sie go jako samobieżny substytut wibratora z autonomiczna regulacją siły i częstotliwości. Wtedy wszyscy są zadowoleni.

Są też pewnie tacy, którzy szukają samego mechanicznego rżnięcia. Nic złego w tym nie widzę. Co kto lubi. ;)
Ja do takich osób jednak nie należę. 

Wszystko zależy od oczekiwań. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak mysle.

Seks rodzi się w głowie....

Inaczej to masturbacja.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks rodzi się w głowie.... Inaczej to masturbacja.

O, nie zgodzę się!
Masturbacja też może być rodzajem seksu, bardzo satysfakcjonującego seksu. 
Są dwa rodzaje masturbacji, jak dla mnie: jedna służy rozładowaniu napięcia, druga - poznaniu siebie, dawaniu sobie przyjemności. Tak samo jest z seksem. Inne wymiary tego samego.  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 31 Sierpnia 2016 - 16:46, napisał(a): Odpowiem na wszystkie Twoje zarzuty dzisiaj wieczorem bo chwilowo mam inne obowiazki . Zycze milego popoludnia.

A ja mam prośbę - nie odpowiadaj. To dyskusja na inny temat. Załóż sobie nowy wątek i tam to roztrząsaj.

No coz , postawilas mi bezpodstawne zarzuty w tym temacie  i nie chcesz uslyszec odpowiedzi a wiec dyskusje teraz zamieniasz w monolog.

To zasadnicza roznica.

To jest forum dyskusyjne a nie lawa sedziowska .

Dziekuje za udzial w dyskusji i przychylam sie do Twojej prosby nie ujawniania mojej odpowiedzi na zarzuty mi przez Ciebie postawione w przedmiotowym temacie na przedmiotowe kwestie.

Jans

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bezpodstawne zarzuty

"podstawne"... nawet wymieniłam te podstawy do zarzutów.

i nie chcesz uslyszec odpowiedzi a wiec dyskusje teraz zamieniasz w monolog.

Bo mnie to nie interesuje, Jans. Nie interesuje mnie czy tym trollem jesteś, czy nie jesteś, czy będziesz umiał się wybronić itpd. Chciałeś żebym udowodniła Ci swoje stanowisko, to to zrobiłam. Ale nie interesuje mnie Twoja odpowiedź, dlatego poprosiłam o to, byś nie odpowiadał. Zrobisz z tym co chcesz. 

Cały czas proszę tylko o to, byś nie rozbijał mi wątku swoimi wtrętami nie na temat. Robisz to, czyli mnie trollujesz. Proste. Bless ya. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

oesu ......daj na luz 

ja tam nie widze zadnego trolowania .... to jest luzna wymiana poglądów i tyle .

tu nie ma sie czym ciśnieniować .......a przypisywanie komukolwiek jakichkolwiek intencji z góry jest grubą przesadą.......

pisząc często używamy skrótów myślowych i Ty robisz dokladnie to samo , zreszta jak wszyscy ludzie , czasem poprostu czyjas wypowiedz jest napisana w tak nieprecyzyjny sposob ze nie wiadomo o co chodzi mimo ze wszyscy tu piszemy o jednym i mozna założyc ze chodzi wlasnie o dupe ........dupa jako taka 

ale jak sie okazuje na Twoim zreszta przykladzie niektorym chodzi o cos wiecej ...... i ok , fajnie ........

wiec tak sobie siedzimy ,rozmawiamy i jest fajnie ............ jak dla mnie :) 

pamiętaj że odbierasz wrażenie siedząc gdzies przy kompie w innej czesci swiata i czytasz gołe literki na monitorze , ktore pozbawione sa emocji oraz ekspresji ....... wrazenie jest mylne , bo jesli moze byc mylne to raczej takie jest niz nie jest .......

na koniec dodam ze byc moze nie zauwazylas ale Jans swoim postem pełnym humoru i luzu miedzy innymi chcial i jak dla mnie to mu sie udało , rozładowac pojawiające się napięcie .......tak , wlasnie .........

przypisalaś mu swoje intencje i swoje obawy , to nie są jego intencje ani jego obawy ........

nie wiesz o czym mysli Jans , Ja czy ktokolwiek inny ......... 

temat jest luzny , jest wymiana zdan i jest git , oto cala sytuacja 

od siebie tyko tyle o sobie ze sorry jesli sam jestem uszczypliwy (bardzo możliwe) bigos nie pale papierosow od kilku dni juz i mowiac wprost ...ch mnie strzela :)  

to pisalem ja , Chiński Zwiadowca :)

taaak 

młodość chce wszystko ......ale to dojrzałość ma to co najlepsze ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam zresztą próbował mnie zachęcić do siebie coraz to nowymi zdjęciami i ujęciami swojej wielkiej pały... niczym poza tym... Zero jakiejś inwencji w rozmowie, zero prób wzbudzenia we mnie podniecenia, zero komplementów itp.

Kranberko, widzę, że jesteś jeszcze niezorientowana. toż on Cię jak najstaranniej usiłował podniecić nadsyłając foty swojej pały w paletach liczone !  Aleź on Cię zabawiał i udzielał tysięcznych komplementów portretami chuja z każdego kierunku i w każdym zbliżeniu !!! Toż on sie jasno wyrażał: klękaj i podziwiaj, ciesz cię dziewczyno i czuj komplementowo wyróżniona, że do ciebie z chujem idę !!!

A przecieź może go ponieść do każdej innej dziewczyny.  to się nazywa komplement i wyróźnienie  !!!

Aszsz, a Ty nie złapałaś komunikatu. I straciłaś taką okazję, na taką Pałę  !!!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Aszsz, a Ty nie złapałaś komunikatu. I straciłaś taką okazję, na taką Pałę  !!!

hehehe mozna sie śmiać ale faktycznie , może być ..... 

widzisz ,nawet na to nie wpadlem hehehe 

moze tylko tak potrafi  a Ty nawet nie dałaś mu szansy sie wykazac .....

w końcu psa nie kopie sie za to że szczeka .........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moze tylko tak potrafi a Ty nawet nie dałaś mu szansy sie wykazac .....

Tak jest. To był Bardzo Dobry Człowiek.

Zrobił, co umiał, najlepszego.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...