Skocz do zawartości
cranberry

Fiut to nie wszystko...

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe jak Ty nazywasz "przyrodzenie"...

Mam inne okreslenia bardziej anatomiczne. Jesli jestes ciekawa to polecam moj wczesniejszy temat w tym zakresie.

W tym temacie pastwilem sie bezlitosnie i dlugo nad tym elementem meskosci. Lacznie z wymiarami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardziej anatomiczne

A mnie właśnie anatomiczna nomenklatura śmieszy. Penis? Prącie? Członek? Co w tym podniecającego? Jakbym pisała pracę naukową to pewnie takich określeń bym używała. No ale nie na forum naukowym jesteśmy, a erotycznym... z tego co mi wiadomo.   

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie właśnie anatomiczna nomenklatura śmieszy. Penis? Prącie? Członek? Co w tym podniecającego? Jakbym pisała pracę naukową to pewnie takich określeń bym używała. No ale nie na forum naukowym jesteśmy, a erotycznym... z tego co mi wiadomo.

Masz racje ! Jak juz mowilem, rzecz gustu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz mowilem, rzecz gustu.

Następnym razem zamiast trollować i naśmiewać się, niszcząc tym samym dyskusję niepotrzebnymi dygresjami, napisz proszę wprost o co Ci chodzi. Przynajmniej w moim tematach. Albo nie pisz wcale. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następnym razem zamiast trollować i naśmiewać się, niszcząc tym samym dyskusję niepotrzebnymi dygresjami, napisz proszę wprost o co Ci chodzi. Przynajmniej w moim tematach. Albo nie pisz wcale.

Uzasadnij prosze swoje oskarzenia !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem do czego potrzebny jest Tobie duzy fiut . Ale czy do tego potrzebna jest inteligencja ? Czy duzy fiut bez tego sobie nie poradzi ? 

NR 1: Już o tym w tym wątku pisaliśmy. Kilka razy. czemu kochanek powinien mieć do zaoferowania coś więcej.
Nie doczytałeś. I mimo to napisałeś. Czyli troll. Tylko trolle nie czytają i zadają kilka razy te same pytania, które już w dyskusjach padły. 

Hmm, czyli caly zestaw kilkunastu innych cech i dopiero wtedy duzy fiut. Rozumiem teraz.   Przy okazji wiem co ja mam dla siebie szukac , haslo : Cipa to nie wszystko . Dopiero zestaw kilkunastu innych cech i wtedy wielka CIPA. Pelnia szczescia

NR 2: Jawne wyśmiewanie się? To nie trolling?

Do tego w ogóle nie rozumiem o co Ci tu chodziło, zapytałam nawet o to, ale odpowiedzieć nie raczyłes.  

Oj , przepraszam . Nie chcialem. Juz zmieniam CIPE na CIPULKE.

NR 3. Nie będę tego nawet komentować. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 31 Sierpnia 2016 - 15:14, napisał(a):

Rozumiem do czego potrzebny jest Tobie duzy fiut . Ale czy do tego potrzebna jest inteligencja ? Czy duzy fiut bez tego sobie nie poradzi ?

NR 1: Już o tym w tym wątku pisaliśmy. Kilka razy. czemu kochanek powinien mieć do zaoferowania coś więcej. Nie doczytałeś. I mimo to napisałeś. Czyli troll. Tylko trolle nie czytają i zadają kilka razy te same pytania, które już w dyskusjach padły.

Czy to juz wszystkie uzasadnienia oskarzen ? Czekam na dalsze

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co to niby wnosi do tej dyskusji? 

I NR 4: Co niby wniosłeś mi do tej dyskusji? Oprócz trollingu i jej rozwalenia?  ;) 

Uzasadnij prosze swoje oskarzenia !

Uzasadniłam.
I co dalej?
Dalej będziesz prowadził dyskusję niezwiązaną z tematem?  

A może Jans Ty zły na mnie jesteś? Bo nowy temat do dyskusji zaproponowałam... A w koncu Ty masz ostatnio  w tym pierwsze miejsce... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uzasadniłam.

I co dalej? Dalej będziesz prowadził dyskusję niezwiązaną z tematem?

Odpowiem na wszystkie Twoje zarzuty dzisiaj wieczorem bo chwilowo mam inne obowiazki .

Zycze milego popoludnia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiem na wszystkie Twoje zarzuty dzisiaj wieczorem bo chwilowo mam inne obowiazki . Zycze milego popoludnia.

A ja mam prośbę - nie odpowiadaj. To dyskusja na inny temat. Załóż sobie nowy wątek i tam to roztrząsaj.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...