Skocz do zawartości
cranberry

Fiut to nie wszystko...

Rekomendowane odpowiedzi

PLN to dobry argument ktory pozwala przetrawić każdą wątpliwość ...i masz dwa w jednym a nawet więcej ........ wartość nad wartościami ........ marność nad marnościami ..........

Jeszcze jedna taka uwaga w stosunku do Hotki, która nie określiła wyraźnie, że PLN. ją interesuje i pójdziesz do ciupy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Bo jeśli nawet w seksie jest tylko dużym fiutem, to lepiej sobie odpuścić - duże wibratory już mam

ale człowiek to nie wibrator ...... i nigdy nim nie będzie .

nie da się porównać człowieka do wibratora ......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli on sam siebie tak traktuje?
Dodam jeszcze, że ten "kochanek" non stop prosił o komentarze na temat swojego przyrodzenia. Tak jakby tylko to miał w głowie. Bulwersujące, jak dla mnie... Przecież kochanek nie jest to po to, by Hotka mu sprawiała przyjemność... Chyba powinno być odwrotnie... W założeniu...  

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie zaczęliśmy znajomość od fiuta, więc nie powinnam się dziwić, że tylko to miał mi do zaoferowania.

Nie uważam, że nie powinnaś się dziwić.

No kurwa, a faceci to co? Na naszą głębię psychologiczną patrzą przy doborze? Żaden nie zerknie na cycki, ciało, włosy, itd.? Taaaaaaa, srutututu, majtki z drutu. ;)

Masz prawo wyjść od pewnych wymagań co do fizis, możesz sobie wybierać facetów jakkolwiek chcesz.

Ale masz prawo również do tego, by wybrać faceta, który - prócz dużego fiuta - ma inne interesujące Cię cechy, różnego rodzaju.

ale człowiek to nie wibrator ...... i nigdy nim nie będzie .

Da się. Jeśli sam się z nim zrównuje.

A w opisywanym przypadku tak było - człowiek bez twarzy i "twarzy", człowiek fiut. :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz prawo wyjść od pewnych wymagań co do fizis, możesz sobie wybierać facetów jakkolwiek chcesz. Ale masz prawo również do tego, by wybrać faceta, który - prócz dużego fiuta - ma inne interesujące Cię cechy, różnego rodzaju.

Zou, dziękuje! Takich słów potrzebowałam... bo sama już zaczęłam się zastanawiać, że może to rzeczywiście ze mną jest problem. Za wysokie oczekiwania mam itd. :) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Chyba powinno być odwrotnie... W założeniu...  

właśnie , powinno a nie jest .

zwątpiłaś .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze dla kogoś będą za wysokie, nawet gdybyś wymagała wyłącznie tego, by miał czyste ciało, włosy, zęby i pazury. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zwątpiłaś .

Trudno nie zwątpić, gdy większość kochanków myśli tylko o sobie...  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Da się. Jeśli sam się z nim zrównuje.

no tak ..w sumie

jak to było ??

jeśli czegoś nie można a bardzo się chce to wolno .... :)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...............................Żaden nie zerknie na cycki, ciało, włosy, itd.? Taaaaaaa, srutututu, majtki z drutu. ;)

no jak żaden, ja się potrafię wprost........................gapić, ale potem........................znowu proza życia :->

a poważnie gapię się, ale lubię jak to ciało, potrafi mówić z sensem ........................ i tutaj idę na pewne kompromisy ( co do wyglądu) ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...