Skocz do zawartości
cranberry

Fiut to nie wszystko...

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat. Osobiście mam mieszane uczucia.

Zarówno ja jak i moja żona, mamy podobne zdanie w kwestii zabaw z innymi. Taki seks jest bardzo atrakcyjny i kuszący ale to tylko zabawa i nic więcej. Powinno więc wystarczyć aby partner / partnerka nas pociągali. Z drugiej jednak bawić się z kimś, kto nie pasuje nam intelektualnie to prawie jak użycie wibratora, czy gumowej cipki. 

Mamy znajomą która jest dla mnie atrakcyjna fizycznie, ale kompletnie nie pasuje mi jej osobowość i generalni mnie nie pociąga.

Chyba jednak sam aspekt fizyczny to za mało. Przynajmniej dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: obserwuję ten temat od początku. Czytam i czytam i...ja osobiście nie lubię dużych fiutów :) a poza tym u mnie musi zaiskrzyć, inaczej nici z sexu :( Muszę mieć również o czym pogadać z kochankiem. Wszystko jest kwestią oczekiwań, tego co się lubi i fantazji.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się szuka na GB to trudno z 50 facetami wypić kawę i w duszę pozaglądać.

Choć ja na wielkość uwagi nie zwracam, no może bym zwróciła, gdyby jakaś skrajność była w spodniach.

Dlatego, choć gros wyzwolonych Koleżanek i Kolegów się obruszy, takowy pan ma znacznie obniżoną poprzeczkę. ;) Zazwyczaj. No chyba, że chciałby pojawić się na kolejnym, to już trzeba się znacznie bardziej się postarać. :)

Zou, ale tu się nie ma co obruszać.

Specjalnie napisałem o sobie co by, żadna z Pań nie poczuła się urażona...i naturalnie rozmiar fiuta nie ma nic do rzeczy.

GB, glory hole, dogging, bal maskowy, oddanie się nieznajomemu (plaża, dyskoteka...etc), swing party - no sorry to są te fantazje gdzie osobowość obchodzi nas dużo mniej.

Jednak w przypadku spoktania sam na sam (w Parach, trójkątach) - czyli tych zdecydownie bardziej intymnych, czyli to czego dotyczy ten temat   to tak jak napisałaś trzeba ciut wiecej.

;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasadniczo trzeba, ale... no właśnie... czasem to "trzeba" wrzucam do śmieci, bo mam ochotę po prostu teraz, zaraz się rżnąć. A potem zamknąć za sobą drzwi i nie wnikać w to, czy to wybitna osobowość, czy taka całkiem zwyczajna, albo nic ciekawego. ;)

Cóż, kobieta zmienną jest! A przynajmniej bywa :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czasem to "trzeba" wrzucam do śmieci,

Masz racje i wtedy  tez bywa  fajnie.

;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...