Skocz do zawartości
cranberry

Fiut to nie wszystko...

Rekomendowane odpowiedzi

Do założenia tego tematu zainspirowała mnie ostatnia sytuacja z potencjalnym kochankiem... Zainteresowałam się nim ze względu na jego wielkiego fiuta, bo mam fetysz większych rozmiarów... Zaczęliśmy rozmowę, po której stwierdziłam, że oprócz dużego i fajnego sprzętu nie ma nic innego do zaoferowania... Sam zresztą próbował mnie zachęcić do siebie coraz to nowymi zdjęciami i ujęciami swojej wielkiej pały... niczym poza tym... Zero jakiejś inwencji w rozmowie, zero prób wzbudzenia we mnie podniecenia, zero komplementów itp. 

Odesłałam go na drzewo mówiąc, że wolę się bawić z kimś, kto ma mi do zaoferowania coś więcej niż samego fiuta...

A czy Wy mieliście / miałyście podobne sytuacje? Co sądzicie o takich "kochankach"? Czy warto skorzystać z okazji i raz zabawiać się z większym, ale nic oprócz tego nie mieć w zamian? 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Zainteresowałam się nim ze względu na jego wielkiego fiuta, bo mam fetysz większych rozmiarów...

i piszesz ze fiut to nie wszystko .......

szukałaś fiuta i znalazłaś ...... a jak znalazłaś  to okazuje się że brak mu fiuta w fiucie ...... kwadratura koła .

znalezienie złotego środka może zając Ci kilka wcieleń ....... 

Czy warto skorzystać z okazji i raz zabawiać się z większym, ale nic oprócz tego nie mieć w zamian? 

PLN to dobry argument ktory pozwala przetrawić każdą wątpliwość ...i masz dwa w jednym a nawet więcej ........

wartość nad wartościami ........

marność nad marnościami ..........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i piszesz ze fiut to nie wszystko .......

O boshhh... zawsze się znajdzie taki co zhejtuje, bo nie doczyta, nie dorozumieee...

Ja się nim zainteresowałam ze względu na fiuta, ale nie poszłam w tę znajomość dalej, bo nie miał nic innego do zaoferowania... czyli fiut to nie wszystko.

Jeszcze się czegoś uczepisz?  

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:facepalm:  i teraz mnie dobiłaś................................................wstawiłem tyłek, a teraz chciałem pojechać z ....fiutem. a tu okazuje się............że i tak nic z tego.

A tak poważnie, uważam, że facet był ok, od początku dał do zrozumienia, co ma do zaoferowania. Ludzi trzeba brać dosłownie, anie widzieć w nich to co chcielibyśmy ujrzeć.

Cranberry, przepraszam to nie hejt, to taka uwaga także do mnie, że często sami nie chcemy dostrzec tego, co druga strona jasno nam przekazuje, chcemy widzieć to czego byśmy oczekiwali. :->

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzi trzeba brać dosłownie, anie widzieć w nich to co chcielibyśmy ujrzeć.

Bolesne podejście, ale prawdziwe. Pozwala unikać niepotrzebnych rozczarowań.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

wiedziałem że tak to odbierzesz ....... 

nie , to nie hejt ........przykro mi jeśli Cię zawiodłem .......

doskonale rozumiem to co napisałaś , nie ma tam nic czego nie można zrozumieć .....

Ja się nim zainteresowałam ze względu na fiuta, ale nie poszłam w tę znajomość dalej, bo nie miał nic innego do zaoferowania... czyli fiut to nie wszystko. Jeszcze się czegoś uczepisz?  

właśnie tego 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Okej, już rozumiem o co Wam chodzi...
I macie racje... 
Nigdy wcześniej jakoś na to w ten sposób nie patrzyłam... 
W sumie zaczęliśmy znajomość od fiuta, więc nie powinnam się dziwić, że tylko to miał mi do zaoferowania. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście ani ja, ani mój życiowy partner nie mamy takiego fetyszu, więc przy moich wyskokach "od czasu, do czasu" tym się w ogóle nie kieruję. :)

Gorzej ze stałym kochankiem, bo on taki fetysz ma i przy doborze facetów do trójkątów, czy GB takowi mają "pierwszeństwo", ale... po spełnieniu pewnych wymagań innego rodzaju. I tu zaczynają się schody... ;)

Jasne, że można zabawić się większym fiutem. Jeśli poza nim ma choćby w seksie coś więcej do zaoferowania. Bo jeśli nawet w seksie jest tylko dużym fiutem, to lepiej sobie odpuścić - duże wibratory już mam ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że można zabawić się większym fiutem. Jeśli poza nim ma choćby w seksie coś więcej do zaoferowania. Bo jeśli nawet w seksie jest tylko dużym fiutem, to lepiej sobie odpuścić - duże wibratory już mam

No właśnie o to mi chodziło!!!  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

cranberryslut   :) 

wierzyłem w Ciebie ...... i jak widać , nie zawiodłem się ........wiara czyni cuda .

poprostu .......

jesteś urocza ....... (to nie jest ironia) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...